PVV wil het front toch iets oostelijker

Jeruzalem als frontlinie van de strijd tegen de Islaam blijkt achteraf toch niet zo’n goed idee te wezen volgens PVV’er Kortenoeven , Natuurlijk zit daar een zekere logica in, mocht het misgaan ben je als PVV toch mooi een flink deel van je partijfinanciering mis . Dus moet het front maar in Teheran , Qum en Shiraz komen. Een zuiver preventieve oorlog dus … Preventief begint de PVV liefst vandaag nog met Wereldoorlog 3 ,Kinderen en jongeren , soldaten van beide kanten , alles mag sneuvelen in de kruistocht van de PVV …

17 gedachten over “PVV wil het front toch iets oostelijker”

 1. 🙁 Ik voorzie dat de PVVaanhang bij onverminderd succes bij de statenverkiezingen komend voorjaar elke avond na het nuttigen van wat metertjes Schultenbrau gezellig groepsgewijs uit wandelen gaat en spontaan uitbarst in zelfverdediging zich hierbij aangemoedigd voelend door een kamerfractie die uitblinkt in stupiditeit. De populariteit van New Kids Turbo, waarbij de hoofdrollen vervuld worden door een aantal nog Ingridloze Henken, zet me toch wat aan het denken; zou die Wilders niet af en toe stiekem spijt hebben van dit hersenloze,ledenloze partijmonster wat hij heeft gecreeerd? 😳

 2. klinkt een beetje als het lebensraum verhaal van zijn grote duitse voorganger, dat nam in het begin van de jaren dertig ook niemand serieus, maar is ernstig fout afgelopen..ik vind het best eng, vooral omdat hun achterban dit soort opmerkingen niet ernstig vind

 3. Ja, dat was weer lekker aggressief. De gemiddelde pvv’er heeft wel een heel erg klein plassertje lijkt het. Vertel ze nog maar even niet dat dit soort taal niet zal zorgen voor de groei van de pvv leden want kennelijk zitten niet alle pvv stemmers op dit soort oorlogszuchtige taal te wachten:
  ,

  geert je wilt de joden in iran aanvallen stop met je zionisten gedoe onze bejaarden hebben hulp nodig. oorlog daar heeft niemand baat bij, wat ben jij voor leider geert? wereld oorlog 3 met de usa of onze bejaarden helpen door de straat terrorist terug te sturen wat word het geert?

  Opvallend was ook dat de maidenspeeches van de pvv’ers voornamelijk gingen israel en Constantinopel. Irritant dus, ga dan in israel de politiek in zou ik zeggen, en hou op met die kleuterklas beledigingen.

 4. Volgens mij hebben ze een strategie ontwikkeld om voortdurend dingen te zeggen waarbij een Godwin als reactie onvermijdelijk is, zodat zij “Godwin!” kunnen roepen.

 5. We wachten nu even op de officiële reactie van de Nederlandse regering, of ”we” inderdaad een preventieve oorlog tegen Iran moeten gaan beginnen.
  Graag dan ten eerste antwoord op de vraag wie ”we” zijn. Nederland? De Benelux? De Navo? De Limburgse Jagers?

  Gelukje bij een ongeluk: dit komt allemaal ruim voor de Statenverkiezingen al uit de koeienvla in Wim Kortenoevens schedel sijpelen. Andere partijen! Doe er je voordeel mee in de campagne, zou ik zeggen…

 6. Je vraagt je af waarom de PVV niet voor de herinvoering van het Ministerie van Oorlog heeft geopteerd bij het herindelen van de ministersposten.

 7. De VS en bondgenoten hebben al een preventieve oorlog gevoerd in Irak. Die oorlog en de oorlog in Afghanistan kost de VS nog steeds schatten aan geld. Ik denk niet dat de Westerse wereld zich nog zo’n oorlog erbij kan veroorloven zeker niet nu we in een recessie zitten.

  Het is heel goed mogelijk dat het Ayatollah regime valt tussen nu en 10 jaar. De leiders waren bijna gevlucht tijdens de protesten na het sjoemelen van de regering tijdens de meest recente verkiezingen.

 8. Maar Sofie, PVV heeft altijd en wat kleiner land die oorlogshandelingen zal uitvoeren voor ogen, toch?

 9. @ Nexus
  Nederland zal alleen Iran aanvallen in samenwerking met de VS, NAVO of VN. Gezien het huidige klimaat en het rampzalige verloop van de Irakoorlog denk ik dat Nederland voorlopig niet zonder VN mandaat aan zoiets begint.

  Een groot deel van de bevolking is voor terugtrekking uit Afghanistan. Dat geroep om oorlog is vanuit electoraal oogpunt heel stom. Ook mensen aan de onderkant weten hoe duur oorlog is.

 10. #13 Sofia, mensen weten niet alleen hoe duur een oorlog is, maar wie is er nog bereid om zijn kind of zichzelf op te offeren in een land dat zo ver weg is? Of wacht de PVV tot het weer een en al armoede is en we weer een ‘armenkruistocht*’ krijgen omdat die arme zielen denken er beter van te worden? *de geschiedenis foutief ingegaan als kinderkruistocht.

 11. Als die PVVers zo graag een preventieve oorlog willen tegen Iran dan zijn ze vrij om als eerste daar naartoe te gaan om Rambo te gaan spelen. Ik weet zeker dat de Perzen binnen no time afrekenen met die wannabe Rambo’s v.d. PVV.

 12. Als je het gezien hebt wat Kortenoeven zei gisteravond, vergelijk dat eens met wat zegt die Savage zegt over de moslims https://krapuul.nl/video/21543/wilders-en-savage-de-man-die-100-miljoen-moslims-wil-doden/:
  Kortenoeven spreekt precies dezelfde tekst: “Via een aanval moeten we onze eigen vernietiging voorkomen”, zegt PVV’er Kortenoeven. Hij vindt dat de rest van de Tweede Kamer veel te luchtig doet over de gevaren van de islam.

  Rara, waar zou hij die tekst vandaan hebben? ❗

 13. En Kortenoeven krabbelt al terug:
  Update 16.30
  Kortenoeven zwakt zijn uitspraak van dinsdag af. Hij beweert nooit het woord ‘bombarderen’ in de mond te hebben genomen. Hij zegt dat hij geen ‘oorlogsstemming’ heeft willen kweken. Hij wilde alleen wijzen op de gevolgen van een escalatie van de problemen in Iran. Dat meldt de NOS.

  Nou als ik hem zo zag, moest ik toch aan oorlogsstemming kweken denken (en aan nare oude tijden) en oproepen tot geweld deed hij zeker 😥

Reacties zijn gesloten.