PVV weet en leert niets van de geschiedenis (Wordt Wilders Boer Koekoek II?)

Wij wisten dat al, maar het komt nu ook naar buiten. Ze maken dezelfde fouten als die al in het verleden zijn gemaakt en krijgen ook zoals al in het verleden is gebeurd, het lid op de neus en gaan terug naar af. Als we daar nou nog even mee doorgaan, dan wordt het net als hun voorgangers, een marginale partij van schreeuwers en kunnen we er echt om gaan lachen net als om Boer Koekoek. Want echt, vaak vind ik Wilders net een tweede Boer Koekoek (alleen in optreden dan, want deze man had wel idealen!), alleen valser en kwaadaardiger.

3 gedachten over “PVV weet en leert niets van de geschiedenis (Wordt Wilders Boer Koekoek II?)”

 1. Belangrijke verschillen: inderdaad, Koekoek was tegenstander van staatsdwang en zou als libertarian aangeduid kunnen worden als die aanduiding in zijn tijd hier in NL al bekend was geweest.
  Maar ook als je hem als populist afdoet is het belangrijke verschil dat hij een partij met leden had, hetgeen hem tenslotte danig heeft opgebroken want die partij versplinterde op zijn hoogtepunt volledig.
  WIlders of de krachten achter hem hebben wel degelijk geleerd van dergelijke “voorlopers”: geen leden die zich tegen je kunnen keren….

  Verder was Koekoek echt een buitenstaander en Wilders zit al tientallen jaren op het pluche ook al doet hij alsof hij buitenstaander is.

 2. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Verder was Koekoek echt een buitenstaander en Wilders zit al tientallen jaren op het pluche ook al doet hij alsof hij buitenstaander is.

  Wilders is een oud lid van de pluche-maffia. Wie heeft hem geloven toen hij riep dat ie tegen de pluche-maffia is?

  Allemaal stapels leugens op stapels leugens.

 3. Nee maar nogmaals: zijn electoraat heeft niet op hem gestemd uit praktische politieke overwegingen.

  Men heeft overwegend voor de HAAT gestemd dat PVV vertegenwoordigt.
  Blijkbaar voor VVD en CDA is het geen probleem om hiermee te gaan regeren.

Reacties zijn gesloten.