PVV vind Mienister van Ondewwijs

Als Geert straks de stekker uit Bruin 1 trekt en zelf een enkelkleurig , enkelgeslachtelijk en enkelpaspoortelijk kabinet gaat formeren heeft hij natuurlijk een Miennister van Ondewwijs nodig , Tjeerd Talsma , de rector van het Gerrit Rietveld College in Utrecht past keurig naast de andere …..ma lieden ( en koffieschenkster Agema )en heeft doormiddel van 5 “ïjzeren regels ‘” de Islamitische Jeugd ” op zijn school laten blijken dan hij streng doch rechtvaardig krapulistisch is …Jawohl , met een lineaal wordt bepaald of bij kopvoddenmeisjes het kopvodje echt niet meer dan 90 % van het gezicht bedekt …..

4 gedachten over “PVV vind Mienister van Ondewwijs”

 1. Ha, leuke opmerking van die dierecteur: “We helpen haar zelfs met het zoeken naar een andere school.”
  Er is een wettelijke inspanningsverplichting om dat te doen. Een school mag een leerling niet defintief verwijderen, voor er een andere school is gevonden. Voornemen tot verwijdering van een leerling moet in overleg met de inspectie.

 2. @Bakra,

  “Jawohl , met een lineaal wordt bepaald of bij kopvoddenmeisjes het kopvodje echt niet meer dan 90 % van het gezicht bedekt …..”

  Naast Wilders (PVV) in het Parlement is meten van een kledingstuk met een meetlaat het bewijs dat Nederland op het hellende vlak van een anti-islamitisch totalitaire regime zich beweegt.
  Want bovengenoemd matregel met de meetlaat is dagelijkse kost geweest binnen het onderwijssysteem in DDR en de rest van de communistische blok, niet zo lang geleden.

  De feiten spreken voor zich. ❗

 3. O, toen ik nog op school zat was er altijd gym voor jongens en gym voor meisjes. Dat is niet meer? 💡

Reacties zijn gesloten.