PVV kost tienduizenden euro’s per dag

Marjolein Faber (PVV Gelderland) had een onderzoek naar de integriteit van de provinciale griffier gelast dat helemaal nergens toe leidde. Is dit verbazingwekkend? Nee. Reeds bij haar aantreden bleek Faber ten eerste niet op de hoogte van het feit dat een kerncentrale een rivier nodig heeft en dat ten tweede een dergelijke rivier niet door de Achterhoek stroomt.

Eerder op de dag haalde het CDA al fel uit naar de PVV. Volgens fractieleider Jan Hutten is de PVV de Partij van de Verdachtmakingen en het Vragenstellen. De partij stelde in het afgelopen jaar 50 schriftelijke vragen, wat aan ambtelijke beantwoording tussen een ton en anderhalve ton kostte. De vragen gingen over onderwerpen als boerenwandelpaden, zwembadcontroles en beplanting langs de A348.

En zo kosten door het handelingsonbekwame deel van de bevolking gekozen PVV-idioten ons land nog steeds tienduizenden euro’s per dag.

2 gedachten over “PVV kost tienduizenden euro’s per dag”

  1. Yep, nu begrijp ik waarom de PVV tegen de steun is van landen in Zuid-Europa, ze willen dat geld zelf houden om mee te spelen. Betekent niet dat wij er niet voor moeten betalen, want zo rolt de PVV dan weer wel natuurlijk. Zij spelen, wij betalen.

  2. Serieus eng hoeveel mensen haar plan ook nog goed vinden als je dat Artikel leest. Het word steeds gekker in Nederland

Reacties zijn gesloten.