PVV Kamerleden zijn aanwijsbaar bewust lui

meeuw op schaal magneetDe rancunebrug die leidt naar het slot waar de sekte zich heeft opgesloten is zelden open. PVV’ers komen niet vaak buiten laat staan onder de mensen. Gezeten achter schermpjes plaatsen de 14 uitverkoren discipelen boodschappen richting de volgers. Maar worden ze ook gehoord?
Het aantal volgers is tussen 2010 en 2012 van bijna 1,5 miljoen gedaald naar ruim 1 miljoen. Zelfs de Katholieke kerk kent niet zo een snelle uittreding van gelovigen.

Luisteren we naar de klaagzang van oud-Kamerleden van deze sekte dan is het de schuld van werkgevers die hen niet op hun kwaliteiten beoordelen maar alleen op het feit dat ze lid zijn (of geweest zijn) van de Partij Voor de Vrijheid.

Twijfels daarover zijn al geuit door één van die oud-PVV’ers hier op Krapuul. Heer Van Bemmel die gewend is zijn mening niet onder stoelen of banken te steken vindt het allemaal maar onzin. Net als ieder die werkloos is: “armen uit de mouwen steken” en solliciteren en netwerken. Waarbij hij impliciet aangeeft dat zijn ex-collega’s dat niet doen. De grote leider van de sekte geeft als commentaar op de werkloosheid onder zijn gelovigen “dat de PVV nou eenmaal geen baantjesmachine is zoals bij de andere partijen. ” En daar heeft hij onmiskenbaar gelijk in. De sekteleden kunnen weliswaar op bevel kunstjes doen zoals arm opsteken en roffelen op de bankjes maar meer dan alleen elkaar vlooien zit er verder niet in.

Naast de 38 weken per jaar die ze werkelijk (behoren) door te brengen in de krochten van het Binnenhof is er niets, maar dan ook werkelijk niets wat lijkt op dat men contact heeft met andere mensen buiten de roedel. Géén van de vijftien Kamerleden voert ook maar iets maatschappelijks uit. Geen (on)bezoldigd bestuurswerk, geen vrijwilligerswerk, helemaal niente, nada niets. Geen enkel teken van een netwerk, geen enkel teken van sociaal werk. Geen sympathie voor de maatschappij of empathie richting de gemeenschap.

Helder en duidelijk is wat men als PVV-Kamerlid najaagt: een vorm van statuur zoeken en status denken te verkrijgen die ze in het dagelijkse leven nooit zullen bereiken. De maatschappij zal ze een worst zijn. Het politieke slippendragen is slechts een middel.

Een ontluisterend overzicht van de nevenactiviteiten van de PVV- Kamerleden geeft het beeld van op een eiland wonende, wereldvreemde mensen die alleen willen profiteren van het Kamerlidmaatschap maar er niets voor willen teruggeven aan het stemvee. Let wel, onderstaande mensen behoren niet tot de 51 duiven-kuikens van andere partijen in de Kamer maar behoren al jaren tot de harde kern van de Ring van discipelen rondom hun vereerde leider. Je gaat toch Jhim van Bemmel geloven wanneer hij het heeft over de luiheid van zijn ex-collega’s.

– Agema, M. (PVV) – Geen
– Beertema, H.J. (PVV) – Geen
– Bontes, L. (PVV) – Geen
– Bosma, M. (PVV) – Geen
– Dijck, A.P.C. van (PVV) – Geen
– Fritsma, S.R. (PVV) – Geen
– Helder, L.M.J.S. (PVV) – Geen
– Klever, R.J. (PVV) – Geen
– Madlener, B. (PVV) – Geen
– Graus, D.J.G. (PVV) – Geen (noemt zelf Dierenambassadeur als nevenfuctie)
– Graaf, M de (PVV) – Geen – Wel => Lid gemeenteraad Den Haag (vanaf 11 maart 2010 tot heden) €1850,- p/m (netto)
– Klaveren, J.J. van (PVV) – Geen – Wel => Lid Provinciale Staten van Flevoland (vanaf 24 maart 2011 tot heden €1295,57 bruto (onkosten en toeslag)
– Roon, R. de (PVV) – Geen – Wel => Raadslidmaatschap gemeente Almere (sinds 11 maart 2010 tot heden) €1756,39 + €410,18 bruto onkostenverg p/m
– Vliet, R.A. van (PVV) – Geen – Alleen => Lid Provinciale Staten Limburg (vanaf 10 maart 2011 tot heden) €12.000 br p/j
– Wilders, G. (PVV) – Geen – Wel=> Bestuurder van OnLiberty BV €5000,- p/j

bron: tweedekamer.nl/kamerleden/openbare_registers

In de Tweede Kamer mag er dan regelmatig sprake zijn van innige vriendschapsbanden met leden van de VVd en cDA en regelmatig handje schudden/kusjes geven met andere leden, in het dagelijkse echte leven zijn PVV-Kamerleden niet te vinden. Je komt ze pas weer tegen als ze in de wachtgeldwei staan te blaten om een baantje nadat ze 38 maanden zijn verzorgd door de gemeenschap.

 

3 gedachten over “PVV Kamerleden zijn aanwijsbaar bewust lui”

  1. Je vergeet de zakkenvullers in de EU met dubbele functies zoals staSSen en von Der Kammen. Beide dames zijn zeker 30 kilo aangekomen van al het EU vreten. En maar klagen over de EU en ondertussen volvreten en geld jatten van de belastingbetalers.

  2. 1 – gekke greet X – 16 feb 2013 at 7:35 pm –
    De PVV heeft de 4500 p/m voor secretariële werkzaamheden geaccepteerd voor ALLE EU kamerleden totaal 4500 Euro. De andere EU kamerleden hebben per persoon 4500 Euro gevangen!!!

  3. Die xenofobe luitjes kunnen nergens anders een baantje vinden waar je tegenover niets doen dan op minderheden schelden een salaris van 8000 per maand krijgt.

Reacties zijn gesloten.