PVV-ideologie ingewikkelder dan de gemiddelde tokkie denkt

Die PVV-achtige in Arnhem had het niet goed begrepen:

“Heb nog even gekeken is niks. Ten eerste een donker gekleurde (neger).” (NRC)

En nu heeft hij het OM achter zich aan wegens discriminatie. Dom dom dom.

Wat hij had móeten zeggen is natuurlijk: “Heb nog even gekeken is niks. Het is er zo een met een negerideologie.”

Want sinds het proces Wilders weten we immers dat dát volkomen legaal is. Je mag vinden dat hele wijken vervuilen en verpauperen vanwege moslims omdat die de islamitische ideologie erop nahouden. Dan moet het ook kunnen dat je geen negers aanneemt vanwege hun negerideologie, nietwaar?

Maar een incident als dit verklaart wel waarom de PVV nog steeds maar in twee gemeenten deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen, want anders liepen er binnen de kortste keren nóg meer PVV’ers een strafblad op wegens het al te expliciet uitventen van Joost Niemöllerachtige ideologieën.

Misschien dat Wilders en Agema nog eens wat extra workshops in PVV-rabiaathaat moeten organiseren om dit soort slippertjes te voorkomen.

41 gedachten over “PVV-ideologie ingewikkelder dan de gemiddelde tokkie denkt”

 1. “Neger-CULTUUR” was ook OK geweest. Piim Fortuyn is de uitvinder van dit omweggetje ter vermijding van art. 1 Grondwet.

 2. zo,meer extreem links kun je het niet zeggen.maar in een ding heb je gelijk,ik herken Nederland ook niet meer,alleen komt dat niet door de opkomst van zgn extreem rechts,maar door de zware misdragingen door een groot deel van deze nieuwkomers.(waar de oorspronkelijke bewoners niets van Mogen zeggen,anders discrimineren ze.)dit heet monddood maken.men mag geen critiek leveren want anders.nou meneer Laurent,het is natuurlijk uw goed recht om uw mening te hebben en te geven.maar om nou speciaal redacteur bij krapuul te worden, om alleen maar de volgens uw ideologische gedachte verantwoordelijke onder zijn steen terug te jagen.wat u eigenlijk verklaard,is dat u een objectief krapuul gaat (mis)en gebruiken om uw Eigen ideologische gedachtengoed uit te dragen.staat u netjes.

 3. Werkelijk ongekend dom zijn ze,zelfs op het bericht in de krant dat er steeds meer werklozen bij komen,roepen ze de domme wildersvolgertjes..als de PVV de baas was nou dan… En als geert nou dan…hoe is het mogelijk dat dit soort stemvee mag stemmen.
  Tom,
  De oorspronkelijke tokkie die jij bedoelt meen ik..heeft al genoeg mogen zeggen,op fora via de PVV en onder werkelijk elk bericht wat over allochtonen gaat.genoeg haat agressief schelden en discrimineren mochten ze…vrijheid van meningsuiting heette dit.
  En nieuwkomers??burgers die hier werken,wonen en hier al de Nederlandse nationaliteit hebben vanaf zo’n vijftig jaar geleden noem ik niet nieuw meer.

 4. Oh nou over die pim fortuin hebben ze het ook altijd,weet nog goed dat er gedemonstreerd werd bij die fortuin ze huis op het GW.Burgerplein..daar stond me toen een prikkie gajes van heb ik jou daar,vloeken schelden asociaal,laag bij de gronds werkelijk verschrikelijk terwijl dat plein en omgeving zo rustig en netjes is viel zo’n zooitje enorm op die liepen daar normaal nooit zulken.

 5. zo dan,natte neel,al 50 jaar en nog steeds spreekt een groot deel uit die tijd nu nog steeds geen nederlands en zijn nog steeds niet aangepast.ik raad u aan om eens een middagje naar de post.nl de islamisering van Europa te kijken.wanneer er dan nog steeds geen lichtje gaat branden,terwijl dit alles toch zeer duidelijk is, dan zult u het helaas nooit snappen.ben het met u eens dat het enge schelden en haat niets oplost,wel adviseer ik u, om in ieder geval de boel goed in de gaten te houden en te volgen.heus het is anders, erger en gevaarlijker dan men denkt.(the post.nl Islamisatie van Europa)ps,ik heb het niet over tokkie,s,maar over steeds meer nederlanders die het meer dan zat zijn om op eieren te moeten lopen, om maar niet aanstootgevend te lijken of discriminerend over te komen.ik kan zo uren doorgaan met feiten aandragen,maar daarvoor is de schrijfruimte te klein.hoi

 6. @Tom
  Ben jij bij stormfront weggeschopt vanwege “te rechts”? En kom jij nu met je gebral ons aan het lachen maken? Veel stompzinniger dan jouw miezerig gezeik valt moeilijk te vinden. En ja, ik noem mij links. Misschien ben ik wel ultra links. Maar in tegenstelling tot namaak links, zoals ik PVDAers betitel, laat ik mij niet overbluffen door fascistisch gebler gebezigd door lieden zoals jij!

 7. Ach toch wel weer leuk die eeuwige grammofoonplaat,
  Maar Tom,
  Wat is aanpassen volgens jou,
  En op eieren lopen?leg eens uit

 8. Tom, geef mij een sluitend en onomstotelijk bewijs van de zgn. islamisering van Europa. Eentje maar.

 9. Wel grappig van die PVV aanhangers,
  In Nederland hebben we en zo ook heel Europa miljoenen veiligheidstroepen,militaire basissen uit diverse landen hier gestationeerd,inlichtingendiensten uit diverse landen werkzaam,Rusland breid de troepen uit over diverse landen,er is nationale politie,Europese unie zonder islamitisch land erin…maar pas op voor islamisering pas op hoor ze neme de boel zo effe makkelijk over van al die militaire basissen,veiligheidstroepen,enzovoort ja ja tikkie als de PVV dat zegt nou dan is het ook zo,o vanavond is er weer Utopia op SBS en shownieuws nou prettige avond

 10. realiteit beste man realiteit,en ik hou me niet bezig met fascisme.wel ben ik u (links)dankbaar,dat u met uw reactie laat zien dat ik gelijk heb.zeg of schrijf er iets over wat een ultra links persoon niet zint,en je bent meteen een fascist. THANKS.

 11. @Tom
  realiteit beste man realiteit,en ik hou me niet bezig met fascisme.wel ben ik u (links)dankbaar,dat u met uw reactie laat zien dat ik gelijk heb.zeg of schrijf er iets over wat een ultra links persoon niet zint,en je bent meteen een fascist. THANKS.

  Beste onbenullige neo-fascistische Tom. Gedraag je dan ook niet als een fascist of pseudo-nazi!

 12. Zoals wltrrr eerder deze week op Krapuul schreef:”In Nederland mag je jezelf weliswaar openlijk geen nazi noemen of de symboliek ervan adverteren, maar er is niets wat het praktiseren ervan in de weg staat.”
  En daarmee slaat ie de spijker op zijn kop!

 13. Overigens, en dat wil ik er nog even aan toevoegen: bij Krapuul slaan wij altijd de spijker op zijn kop.

 14. In de loop der tijd is wetenschap ontwikkeld. Die maakt veelal gebruik van statistiek. Juist omdat een opmerking als ‘als je je ogen open doet, dan zie je dat je er midden in zit’ nietszeggend blijkt te zijn.

  Zo’n opmerking over open ogen doet het overigens meestal goed bij mensen met weinig scholing die geen notie hebben hoe statistiek werkt. Laurent heeft een voorbeeld met een statistiek gegeven. Ik ben benieuwd naar een serieus tegenvoorbeeld. Kun je dat niet geven, dan toont dat aan dat je opmerkingen gratuit zijn.

 15. Als ik het goed gelezen heb verdedigden ze zich bij die club met “het was een intern grapje”. Een soort uitleg of zo. Heel leuke, fijne humor hebben ze daar intern. Ik heb wel eens een hele ochtend zitten googlen op “rechtse humor”. Bestaat niet. Rechtse humor is hoogstens zo iets als de lach van Rutte.

 16. Rechtse humor, het bestaat wel hoor. Het is meestal ten koste van en degene die er mee komt, lacht doorgaans zelf het hardst en als je niet mee lacht, krijg je een douw.

 17. Tom, zij die blaten over realiteit en ogen open hebben, staan in 99.9% van de gevallen ver buiten de realiteit, met toegeknepen oogjes vanuit ongegronde angsten. Daarbij ben jij de zoveelste die met die kolder aan komt zetten.

  Ga ik verder maar even niet beginnen over je hilarische verwijt aan zullie die geen Nederlands spreken. Begin jij eerst ‘es Keurig Nederlands te schrijven. Je weet wel, gramaticaal redelij correct en -uiteraard- met interpunctie en dingen zoals het plaatsen van een komma. Tot die tijd heb jij niet af te geven op een ander.

  @Links, het meest grappige was toch wel dat ‘ie stelt niet met fascisme bezig te zijn om vervolgens met het volgende aan te komen: ‘en je bent meteen een fascist’.

  Neen, Tom niet, die is geen fascist, die is enkel te dom om te poepen. Past wel bij de rest van die zelfbenoemde PVV’ers.

  Ontopic…

  Ik blijf me erover verbazen (alhoewel) dat de onstane situatie (sollicitatie) af werd gedaan, alszijnde een ‘intern grapje’.

 18. Schop ik nog even snel een paar weggevallen letters naar boven, alvorens mijn toetsenbord schoon te maken. +m +k

 19. Islamisering kan alleen ontstaan wanneer de meerderheid in Nederland moslim is en de sharia is ingevoerd.Dat zal nooit gebeuren, want het aantal moslims blijft op bijna 1 miljoen hangen ( CBS cijfers).De eerste generatie verdwijnt naar het land van herkomst of gaat dood. De volgende 2 generaties maken minder kinderen.Het Turkse kindertal is ongeveer gelijk met het Nederlandse, het Marokkaanse ligt iets boven het Nederlandse ( CBS).Het PVV clubhuis heeft echter de schurft aan cijfers en feiten, want dan zou hun vooroordeel weleens omver kunnen worden gegooid.Het grootste contingent moslims woont in de Randstad, maar de Randstad is geen Nederland.Nederland is de kleine- en middelgrote stad en het dorp.Daar zie je wel allochtonen, maar die zijn veruit in de minderheid.Zoals ik eerder zei: een PVV er gaat uit van beeldvorming en niet van de realiteit.
  Wanneer hij 4 hoofddoeken op straat ziet, roept hij de islamisering rukt op.Wat denk ik weleens, wat zou hij zeggen als hij in den Haag twee Hindoevrouwen met stip op het voorhoofd en een sluier om ziet. De Hindoeisering rukt op? Natuurlijk niet,de moslim is de pineut omdat zijn grote Israelvriend het zegt.
  Niemand in het PVV clubhuis heeft in de gaten waarmee Wilders bezig is.Israel voert een strijd tegen moslims. En Wilders strijdt aan hun zijde mee, samen met mensen als David Horowitz, Daniel Pipes, David Greenfield en Pamela Geller, allen van joodse afkomst, hoe kan het ook anders.In ruil voor zijn strijd hier, werven ze in de VS fondsen voor Wilders.
  Zo steekt het spel in elkaar, Wilders is een pion van het zionisme.Let wel: Niet iedere Israelier is een jood en niet iedere jood is een zionist. http://www.jewsagainstzionism.com

 20. @Laurent

  ‘Ja, dat zijn twee gevalletjes IQ 73’

  Uit de opmerking spreekt dedain. Ik heb ook een IQ van 73. So what? Niet iedereen kan even intelligent zijn. De kunst is om de ideeën van Wilders op een simpel niveau door te prikken. Dom is niet gelijk aan fout.

 21. “Uit de opmerking spreekt dedain”

  Dat heb jij goed gezien. Die twee zuurstokdametjes hadden nog nooit gestemd, vertelden ze, en dat moeten dat soort types ook vooral niet doen.

 22. Bovendien maak jij veel te weinig taalfouten voor iemand met een IQ van73, Tijl, ik geloof er niks van.

 23. Hallo Tijl, welkom dude, heb ik ook IQ73 en mijn buurman IQ72 wat hem niet belet om alles wat op teevee voorgekookt word meteen te geloven, tevens steeds op PVV te blijven stemmen en zichzelf voor de lynchmob groepen aangeven waar ze buitenlander/allochtonen kunnen goed aanpakken. bij gebrek aan allochtonen worden dan de pedofielen (liever van buitenlandse afkomst) aangepakt. Hup Nederland!

  Welke dedain? Gewoon alle buitenlanders weg, weetjewel!

 24. @Tijlke, he? Kunnen we misschien tegen de buitenlanders samentrekken, weetjewel?

 25. @nexus,

  Met je IQ van 73 kun je net als ik begrijpen dat het niet om de intelligentie gaat, maar om het sociaal gevoel. ‘Hoe wil je de hersens gebruiken’ in de terminologie van Cornelis.

 26. Maar Tijlke, iemand moet ons de weg steeds aanwijzen, toch? Die moet je altijd volledig vertrouwen, niet nadenken. Dit is Geert Wilders met de mooie blonde haar en heel aardig gedwongen lachje.

  Anders gaan de verdomde buitenlanders alles helemaal slopen. Dat mag toch niet, he?

Reacties zijn gesloten.