PVV heeft het toch niet zo op homo’s

Als homo al spijt van je stem op de PVV? Er was je toch een veilig land beloofd door die partij? “Ze blijven van onze homo’s af”, weet je nog? Daarbij werd uiteraard gedoeld op de onveiligheid die homo’s veel vaker zouden ondervinden door buitenlanders, hetgeen nooit, helemaal nooit bewezen is.
Zelf ben ik diverse keren bedreigd, altijd door witte mensen, nog nooit door iemand met een ander kleurtje. Sterker nog, ik durf te beweren dat die heel wat vriendelijker zijn tegen homo’s dan de binnenlanders.

Een partij als de PVV neemt het op voor homo’s die zich bedreigd voelen wat betreft hun seksualiteit. Wilders ontvangt homo’s met open armen en dát voelt warm aan. Homo’s horen bij ons, bij Nederland, bij onze natie. Wie het daar niet mee eens is, hoepelt maar op. De PVV eigent zich de belangen van homo’s en lesbiennes toe, maar onderwerpt de homo-emancipatie aan hun eigen xenofobische standpunten. Goed artikel, zo zit het precies.

Het wordt toch wel tijd om die PVV eens te ontmaskeren.
Roze pakken, jaja, voor lul staan als mietje voor je makkers hè? Homo is nog steeds als scheldwoord in gebruik, wat worden homo’s toch geaccepteerd zeg. Getolereerd lijkt me méér van toepassing.
Het is in feite heel simpel en werd hierboven al uitgelegd: de PVV misbruikt homo’s voor hun eigen gore agenda. Al veel mensen horen protesteren tegen dit misselijke voorstel? Wilders misschien? Andere PVV-ers? Sowieso protesten gehoord?

Ook Henk Krol heb ik diverse malen gevraagd om een reactie, maar nee hoor, die houdt nu ook zijn mondje dicht, zeker geen belang meer bij een echte homostrijd nu die mogen trouwen enzomeer. Hij zit nu natuurlijk met de billen op het Haagse pluche, en tja, dan moet je rekening houden met andere belangen hè, dat is andere koek. Trek je mond open man! Daar ben je toch net als ik flikker voor! Ach, laat ik me ook maar niet vergissen in de burgertrutterij van veel homo’s en lesbo’s en travo’s en bi’s en verdere varianten van de menselijke soort die als “afwijkend “worden ingedeeld naar gelang het zo uitkomt.

Toch zou ik willen waarschuwen, bekijk dit plaatje van de nazi’s eens, en denk dan nog eens na over dat voorstel van die roze boevenpakken en over de oorverdovende stilte van de politiek, de PVV, mensen als Krol, deze regering. Waar blijft de verontwaardiging??

Vergeten hoeveel homo’s met een roze driehoek op stierven in de concentratiekampen?

Doodgeslagen Doodgezwegen, vervolging van homoseksuelen door het nazi-regime 1933-1945, goed boek, aanrader.
Opdat wij niet vergeten.

13 gedachten over “PVV heeft het toch niet zo op homo’s”

 1. Goed stuk! Ik vind dat ideetje van die nazi’s in Den Haag ook te weerzinwekkend voor woorden. Maar de oorverdovende stilte van alles daarom heen…da’s pas echt bedenkelijk….
  Nogmaals: uitstekend stuk.

 2. Doe mee, om @HenkKrol en @JanNagel alle hoeken van de Kamer te laten zien! Homos boven de 50 zijn de liefste homos die ik ken!

 3. Na de buitenlanders, de kunstenaars, de intellectuelen, de (morele) elite en alles links van de pvv… Tja, maar een kwestie van tijd totdat de homo’s aan de beurt zijn. Toch?

 4. @4: Huib:

  Zag het ja 😉 .

  Maar oorverdovend stil blijft het wel, ook nog geen privéberichten op twitter, ik zal wel niet netjes genoeg zijn voor de Heren van Stand.

  Ook andere partijen ( SP bijvoorbeeld) reageren niet eens.
  Simpeler kan ik het toch niet maken hoor. Als dit al te moeilijk is om te snappen, naja.

 5. Triest, maar niet verrassend. De Nederlandse regering heeft nog decennia na WO II de nazi-archieven gebruikt om homoseksuelen uit het onderwijs en andere overheidsposten te weren. Toen dat in de jaren 90 uitkwam, volgde ook zo’n oorverdovende stilte in de politiek.

 6. @7: Anselm:

  Inderdaad, maar ik heb dit stukje vooral geschreven om de algehele apathie van dit gansche volk aan te klagen, over welk bruin onderwerp het ook gaat ; ) .

  Overigens twitterde Henk Krol wel iets rond over een “quoot : “Zeer lezenswaardig” stuk, het gat van 65 plussers moet dicht : ) :

  http://65plusgat.wordpress.com/

  Comité ‘ Dicht het 65plusGat ‘

  En toen schoot ik in de lach.

 7. Het is duidelijk dat de schrijver van dit artikel in een achter lopend dorp woont… loop maar is door rotterdam zuidplein of loop maar is met je roze pakje door de schilders wijk en gouda is kijken of je dan ook zo vriendelijk behandelt word als homo…. Denk het niet ! het is zeker voor veel homo’s wel een probleem ken zat homo’s die bedreigt en lastig gevallen worden door buitenlanders . en sorry hoor maar je bent echt peter oli dom als je pvv met de nazi’s vergelijkt wat een echte Pro israel party is…..

Reacties zijn gesloten.