PVV-er James Sharpe geeft kamerzetel op

Ja, ja, eentje heeft er genoeg van en vertrekt, voorgoed naar Roemenië. Zal Geert vandaag wel weer huilebalken doen voor de camera’s dat zijn fractieleden zo achter de vodden worden gezeten dat ze er mee ophouden.

Lichtpuntje is dat er wel een kans komt voor een nieuw talentje 😮  wie weet wat die verborgen heeft gehouden. Of zou Geert wel snel leren? Als hij niet spontaan de zetel kan opvullen, dan heeft het kabinet geen meerderheid meer met de gedoger. Lijkt wel nieuwe ronde, nieuwe kansen!

14 gedachten over “PVV-er James Sharpe geeft kamerzetel op”

 1. Hij is de aanvallen op zijn integriteit beu, zegt hij. PVV-leider wilders respecteert het besluit ’ten volle’.

  (Volkskrant)
  Gunst, en dan was ik gisteren nog even het onvergetelijke lulpijpen.com toch vergeten in het overzicht van ondernemingen van deze entrepreneur.
  Dom van mij dat ik even niet kon bedenken dat achter zo’n site een integer mens kon zitten die ineenkrimpt als zijn integriteit wordt aangevallen.

  Een gevoelig mens, en dat issie…

 2. PVV wisseltruc, helemaal fris uit Wilders toverdoos :
  Sociaal bewogen ❓ ❗ Ino van Besselaar heeft een gebleekte snor 💡

 3. Ino van der Besselaar mag een bouwsteen van een wonder heten:

  PVV CV : Specialist op het gebied van sociaal beleid.
  Hij werkte 11 jaar bij het ministerie van Sociale Zaken en 20 jaar in de bouw als secretaris (iemand wel eens van een dergelijke functie in De Bouw gehoord-:) ) Sociale Zaken!

 4. Ik vermoed dat (“Not the) Sharpe(st tool in the shed “) een paar dagen moet blijven om er voor de zorgen dat de door de Mossad geleverde gehoorzaamheidsdrugs voldoende gaan werken bij zijn opvolger en zeker te maken dat er geen hogere dosering als bij Lucassen nodig is .. ( of een gedeeltelijke inmumiteit als bij Brinkman , )

Reacties zijn gesloten.