PVV en FVD steunen oprichting extreemrechtse omroep Ongehoord Nederland

Als het aan PVV en FVD ligt, krijgt Nederland er een extreemrechtse omroep bij. WNL is te communistisch en Thierry Baudet is nooit te zien op teevee, vandaar. Openingsfilm van de nieuwe omroep wordt naar verluid “Triumph des Willens”.

“Ongehoord Nederland” is een initiatief van Joost Niemöller, Arnold Karskens,  oud VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes en schrijver Haye van der Heyden. Het initiatief heeft inmiddels de steun van Jan Dijkgraaf, dus wat kan er nog fout gaan.

Niemöller is vooral bekend als nazi-propagandist annex schedelmeter die het zó bont maakte dat hij zelfs door De Dagelijkse Standaard niet meer gepruimd wordt(!).  Arnold Karskens is een voormalige oorlogscorrespondent die zich heeft ontwikkeld tot extreemrechts aluhoedje en Ybeltje Berckmoes zat van 2011 tot 2017 in de Tweede Kamer namens de VVD. Omdat Ybeltje nooit een zinnige bijdrage leverde aan het debat werd ze door de VVD op een onverkiesbare plek gezet, wat tot een gigantische rel leidde (overigens de enige keer dat Ybeltje ergens door opviel). Van Haye van der Heiden heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord.

De nieuwe omroep zal moeten concurreren met WNL. Rechtse mensen zijn beruchte krenten, die echt geen lid worden van een tweede omroep. Twee keer dokken? Never nooit niet. Vermoedelijk gaat dit initiatief dezelfde weg als de Populistische Omroep van Ronald Kaatee, waarvan we al sinds 2014 niks meer gehoord hebben.

Uitgelichte afbeelding: Arnold Karskens in betere tijden – Door Arnold Karskens – Derived from File:Arnold_Karskens.jpg, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=61597792