PVV beweert: al 30.000 klachten op MOE-meldpunt. Maar hoeveel zijn er echt?

Dat heeft de Volkskrant nagevraagd en het antwoord? Ja daar mogen we nog even op wachten, want roeptoeteren kunnen ze wel die PVV, hebben zoveel score op de site, maar weten niet wat er staat.

Verder weten we ook hoe de PVV aan klachten komt, even een mailtje rondsturen en allemaal 10 minuten klachten verzinnen en insturen. Ook is bekend hoe ze met feiten omgaan, feiten tellen niet en fact free politics is de norm! De halve belofte gisteravond van Van den Besselaar dat er misschien nog een extern bureau gaat kijken naar de klachten, daar geloof ik helemaal niks van. Overigens extern bureau? Hoe staat het met het rapport over de invoer van de gulden? Heb ik dat gemist? (o nee, wordt 5 maart gepresenteerd, maar aangezien het ‘onafhankelijke’ onderzoeksbureau falikant anti-euro is, zal de uitslag niemand verbazen of verwonderen. PVV wil helemaal geen echte onderzoeken, zij willen alleen maar resultaten die passen in hun achterlijke ideologie.

Ondertussen zorgt Rutte ervoor dat wij ons niet meer met goed fatsoen in een aantal landen kunnen vertonen.

 

12 gedachten over “PVV beweert: al 30.000 klachten op MOE-meldpunt. Maar hoeveel zijn er echt?”

 1. Ik weet uit “betrouwbare bron” (ik neem tenminste aan dat ze betrouwbaar is, “ze” is m’n vrouw) dat er in haar omgeving heel veel mensen hebben ingevuld dat ze geen enkele klacht hebben.
  Wedden dat er bij de PVV nooit en te nimmer naar de inhoud van de reacties is gekeken maar gewoon geteld is hoe vaak er (op het knopje) is geklikt?

 2. Ik heb die site van de PVV ook ingevuld. Ha ha ha ha.
  Echter niet tegen de Polen maar………… tegen de Friese afdeling van de PVV.Ik heb twee maanden voor dat Friese PVV bestuur moeten werken, maar betalen doen ze niet, die oplichters. De PVV heeft maar 1 lid en dat is mijnheer G. Wilders of terwijl mijnheer geen tegenspraak.De rest van dat zooitje hangt van stromannen en onderafdelingen aan elkaar.Deze onderverenigingen hebben weer stichtingen. De vereniging geeft je de opdracht, maar als het op betalen aan komt zeggen ze geen geld te hebben want dat zit bij de stichting. En dat was niet de opdrachtgever. Volgens mij zijn deze boosdoeners nog erger dan de “polen”. Ze doen het namelijk met kwade opzet. Willens en wetens lichten ze de zaak op. Willens en wetens bedonderen ze de kleine zelfstandigen en overige ondernemers. Deze Friese Polen / lees; Fries PVV bestuur.

 3. Ach, meneer de Jong van ProServe Recherche toch zeker niet?
  Je had voor je voor de pvv ging werken ook kunnen bedenken dat je niks met die fascisten te maken had willen hebben. Je hebt een lesje van 12.000 euro gehad. Hopelijk heb je er van geleerd.

 4. via een tweet nu bijna 50,000 en dan volgens de bron allemaal en stuk voor stuk unieke ip nummers…… en dat terwijl de site de stroom regelmatig niet aankan en vastliep ………

  Nou ja zolang Henk en Ingrid dit geloven tja…….

 5. #3 @de Jong, C
  De ironie, een tokkie die voor de PVV gaat werken en vervolgens geen salariëring ontvangt.
  En je huilie-huilie verhaal maakt het alleen nog lachwekkender:
  Iedereen kon gewaarschuwd zijn – Je “Ich habe es nicht gewusst” zegt meer over jou dan over de PVV.

 6. JHIM CALIMERO SPREEKT OVER 2005:

  @RTLNieuwsnl meldt zojuist dat SP in 2005 ook meldpunt had. Dus SP stiekem enthousiast!? Kritiek fractieleider Roem(er)loos ten onder.
  1 hour ago via Twitter for iPad

 7. Ja Jhim is van alles op de hoogte. Zowel wat er bij ons op de site gebeurt als wat er buiten de site gebeurt maar toch van belang is voor de site, volgens Jhim.

Reacties zijn gesloten.