PVV Almere krankzinniger kunnen we het niet maken

De PVV in Almere heeft een enorm probleem met het on-Nederlandse straatbeeld.

Dat is een verwijzing naar de hoofddoekjes, zegt Van Dijk. Hij wil daar paal en perk aan stellen door de invloed van de islam terug te dringen.

Met name op de markt, die wordt volgens van Dijk alleen maar bevolkt door hoofddoeken, daar moet een grens getrokken worden. Moslims moeten net als ons (pvv) zien dat de Islam een onderdrukkende onvrije ideologie is. Zodra zij dat doen, kan die hoofddoek worden afgeworpen. Daarna kunnen zij zich kleden, zoals wij (pvv) vinden dat een Hollandse vrouw zich moet kleden.
Om dit te bevorderen mag er geen moskee meer bij en mag er geen islamitisch onderwijs gegeven worden.

Want vrijheid van godsdienst en schoolkeuze is alleen voor ons (pvv) en de onze (pvv-ers).

En dan schijnen er steeds meer mensen voor deze fascistische imbecielen te vallen….

24 gedachten over “PVV Almere krankzinniger kunnen we het niet maken”

 1. Toen Milosevic hetzelfde ideologische standpunt als Van Dijk (PVV) ging uitdragen moest hij zich voor de Internationale Tribunaal verantwoorden.

  Zijn de PVV-lieden, c.q. Van Dijk vrijwaard voor hun uitspraken? (Waar is de Nederlandse winkel voor dubbele maatstaven?)

 2. Zijn de PVV-lieden, c.q. Van Dijk vrijwaard voor hun uitspraken? (Waar is de Nederlandse winkel voor dubbele maatstaven?)
  Binnenhof Den Haag.

  Wat de titel betreft, volgens ij zit er bij dat fascisten zootje echt wel een stel mafketels dat het moeiteloos nog krankzinniger maakt.

 3. Ik wil volgevreten koppen zoals die van Van Dijk ook niet zien op de markt, maar daarom ga ik nog niet een politieke partij oprichten om de religie die dat soort volgevreten koppen veroorzaakt te kunnen verbieden.

 4. En bovendien vind ik die gekleurde Afrikaanse, Turkse en Marokkaanse gewaden prachtig, op de markt hier in de buurt. Inderdaad heel onnederlands ja.

 5. Ik vind dat veel-kleurige, die vele culturen prachtig. Ik geniet daar enorm van, een feest voor het oog en het hart.
  Heerlijk!

 6. Modepolitie!
  Hoe een Hollandse vrouw zich móet kleden??
  Een kledingvoorschrift voor de vrouw dus,laat je te weinig been of decolleté zien,hup een bekeuring.

 7. Afgezien van de nazistische intentie van de PVV, kan een gemeente over dergelijke zaken beslissen? De bouw van een moskee valt onder de vrijheid van godsdienst, daarnaast bestaat er ook onderwijsvrijheid in Nederland. Het lijkt op kiezersbedrog.

 8. O, en laat ik er ook nog even aan toevoegen dat die mensen uit verre streken een verrijking zijn voor ons land dat ook hún land is. Dat spreekt vanzelf. PVV’ers daarentegen….da’s gewoon trash. En lélijk dat die fascisten zijn!

 9. Vinden de marktkooplui dit ook erg?als ze hun groenten en fruit verkopen?
  Of willen die hun klanten ook kwijt?
  De haat van PVV aanhangers jegens moslims is zo groot,ze halen alles uit de kast om deze bevolkingsgroep dwars te zitten en te pesten.de woede en afgunst is zo groot dat ze de politiek en al gebruiken.dat dit gewoon mag in een Europees land is me een raadsel.

 10. Mocht ik ooit van Dijk in levende lijve tegenkomen, dan zal ik hem in de ongewassen,vette kraag vatten en hem een paar bikkelharde vragen stellen.

  1)Jij vertegenwoordigt een beweging met de naam Partij van de Vrijheid.Onderschrijf jij wel of niet de Vrijheid van Kleding van het individu? Geldt die vrijheid alleen voor iedereen die niet moslima is?

  2) Zie je die jongens met petjes? Dat zijn baseballcaps, overgewaaid uit Amerika.Hoezo Nederlands?
  Zie je ook die bikini’s op het strand? Geimporteerd uit Amerika. Hoezo origineel Nederlands?

  3) Zie je die borden van Mac Donalds en Burger King langs de snelweg? Is een hamburger en friet echt Nederlands? Nee,de hamburger komt uit de VS en de friet uit Belgie.

  4) Zie je die spijkerbroek waarin heel Nederland loopt? Typisch Nederlands toch? Laat ik je uit je racistische droom halen. De spijkerbroek (jeans) is uitgevonden door ene Levy met als enige doel om de benen van cowboys te beschermen tegen doornenstruiken.De jeans werd in de jaren ’50 populair door o.a. Marlon Brando en in het begin van de jaren ’60 naar Nederland gehaald en in Amsterdam omarmd door de Dijkers, de vetkuiven.

  Nederland heeft alle eeuwen door met het gezicht naar de zee gestaan en de rug naar het vasteland. Daarom zijn er zoveel Amerikaanse- en Angelsaksische invloeden in ons land. On-Nederlands vindt u niet, meneer van Dijk ? Ga toch heen man en poets je dikke brillenglazen!

 11. Laarmans,
  Het gáát hen niet om buitenlandse bikini of hamburgers,interesseert ze geen moer.
  Het gaat om moslims,islam en álles wat daar mee te maken heeft,de mensen,hun kleding religie,taal,gewoonten,uiterlijk,keuzes,dáár hebben de PVVaanhang een enorme haat tegen.een soort kruistocht tegen moslims,

 12. @Toen Milosevic hetzelfde ideologische standpunt als Van Dijk (PVV) ging uitdragen moest hij zich voor de Internationale Tribunaal verantwoorden.

  Milosevic is natuurlijk niet aangeklaagd om zijn ideologische standpunt, we zijn hier niet in het voormalige Oostblok. Milosevic is aangeklaagd voor oorlogsmisdaden. Dat weet toch iedereen.

 13. Vrijheid van godsdienst: prima. Islamitische scholen: nee. Christelijke scholen: nee. Of gewoon: alle scholen met één religie als basis: nee.
  Neutrale scholen: ja. Kinderen breng je daar het één en ander bij van Islam, Christendom, Hindoeïsme, boeddhisme en weet ik veel wat er verder allemaal aan religieuze stromingen is. Dat vak heet geloof ik levensbeschouwing. Dus neutraal onderwijs met het vak levensbeschouwing.

  Ik heb een Christelijke school meegemaakt. En ik vind dat ik daar geïndoctrineerd ben. Want er bestond niets anders dan het Christendom. En in mijn beleving gaat het daar fout. Ook op dat gebied is er meer tussen “hemel en aarde”.

 14. “Neutrale scholen” de term gaat er vanuit dat er zoiets als “neutraliteit “bestaat … Wie gaat er bepalen wat er daar onderwezen word ??? “vrijdenkende goedmensen ?? ” dan word het dus een “vrijdenkende goedmensschool ” De staat ?? Dan word het dus onderwijs dat het behoud van de staat en haar huidige structuren voorstaat …

 15. @Theo, “Dat weet toch iedereen.” – is helaas een niets betekende uitdrukking die vaak in PR kringen gebruikt wordt.
  Het zou ook kunnen duiden op een langdurige media campagne.
  Derde punt is dat deze “kennis” het meest waarschijnlijk wordt enkel door mensen met hetzelfde zuivere etnische achtergrond van je gedeeld.
  Het is geen excuus voor het gebrek aan wil om de echte feiten te willen kennen.

  Alleen voor de lol: Heb je ooit ergens in een Nederlandse media gelezen dat Milosevic eigenlijk door groepen moslims in zijn streven naar onafhankelijkheid van het Westen, gesteund werd?

  Ik ga verder niet op in omdat ik geen andere wending aan deze discussie wil geven.
  Het gaat me vooral dat wij Nederlanders onze eigen figuur van Milosevic – Wilders/PVV gaan bespreken.

 16. Ik heb openbare scholen meegemaakt. Ik vind dat ik daar voorgelogen ben over heel veel zaken en dat men getracht heeft mij en mijn leeftijdsgenoten te indoctrineren. Want er bestond niets anders dan de parlementaire democratie als het enige goede, dat was vrijheid. Wiens vrijheid: die van het kapitaal mensen en hele landen leeg te roven en uit te zuigen. Maar dat werd ons niet verteld. Daarom werden we ook voor gelogen over WO 2 en Indonesië. Onderwijs dient niet om mensen kritisch, creatief en onbevangen naar de wereld te kijken: het dient mensen tot keurig aangepaste, kritiekloze horigen van het bestaande, het kapitalistisch systeem te maken.
  En ofschoon ik nog wel even door kan gaan, laat ik maar stoppen met op te merken dat ik het dus vanuit mijn eigen ervaringen helemaal eens ben met Al Bak.

 17. @nexus

  Ik vind guilt by association altijd een beetje goedkoop. Beperk je gewoon tot de feiten en ga geen aluhoedjes-verbanden uit je duim zuigen die er niet zijn.

 18. @theo, klakkeloos herhalen van de conclusies van 20 jaren indoctrinerende propaganda tevens het hardste mogelijke censuur mbt Joegoslavië kan nooit als geldig argument opgevat worden.

  Er zijn bergen van verzwegen en verdraaide feiten. Of we het leuk vinden of niet deze feiten zullen onvermijdelijk aan licht komen, net als in het geval van ( een tussen velen?) de doofpot van de OM die op dit moment door Liesbeth Zegveld aan licht wordt gebracht ivm liquidaties die de Nederlandse leger pleegt te doen.

  Milosevic deed niet anders dan wat Wilders/PVV nu doet. Daarom is hij persoonlijk nooit veroordeeld.
  Dit zijn de harde genieten – en nu terug naar Wilders/PVV.

Reacties zijn gesloten.