PVV Almere incasseert nederlaag na nederlaag

De PVV Almere is woedend op de gemeenteraad, omdat deze terugkomt op haar beslissing, na een eerder uitstel, om de voorzittershamer van het presidium van de Raad aan de PVV te overhandigen.
Het presidium waakt onder andere over de handhaving van de regels die er binnen de gemeenteraad gelden, en het is juist de PVV die de afgelopen tijd deze regels met voeten getreden heeft, vandaar dat het de overige partijen bij nader inzien geen goed idee lijkt de PVV het presidium voor te laten zitten:

De overige partijen nemen het de Partij voor de Vrijheid zeer kwalijk dat zij een geheime raadsbrief publiceerde om aan te tonen dat de geheimhoudingsprocedure van de raad niet deugde. Pet: ,,Schending van de geheimhouding, zonder het onderwerp te agenderen, de verdenking dat er wordt gelekt vanuit het presidium, het niet deelnemen aan raadsbezoeken of aan cursussen om de professionaliteit van raadsleden te vergroten.”

Kijk, zo doe je dat met stampende kleuters, je pakt ze hun speeltje af en zet ze in de hoek.

Het was trouwens toch al geen goede week voor de PVV Almere, want nadat Marissa Visser de PVV-fractie van Almere verlaten had stemde ze ook nog mee met de motie ‘Almere pleit voor kinderpardon’, waar de PVV zoals u weet rabiaat tegen is, waardoor deze werd aangenomen.

2 gedachten over “PVV Almere incasseert nederlaag na nederlaag”

  1. rvr is nooit aanwezig en de pvv reageert niet op diverse emails mbt overlast van white trash in stedenwijk midden. Ze hebben afgedaan zitten er alleen om hun eigen zakken te vullen.

  2. “PVV Almere incasseert nederlaag na nederlaag”

    Geen nieuws uit het front. Steeds hetzelfde.

Reacties zijn gesloten.