PvdA wetsvoorstel illegalenstages: wat gaat het CDA doen?

De PvdA gaat een initiatiefwetsvoorstel indienen dat ervoor moet zorgen dat illegale mbo’ers wel stage mogen lopen. In theorie is er een Kamermeerderheid voor, maar het CDA wil zijn steun nog niet toezeggen. (Volkskrant)

Amsterdam heeft ruzie met minister Kamp, minister Kamp dacht het bij P & W uitgevochten te hebben afgelopen week, maar niets is minder waar. De strijd is nog niet gestreden en gaat naar een volgende arena.  Er komt een wetsvoorstel van de PvdA in de Tweede Kamer waarin is opgenomen dat illegale kinderen gewoon, als onderdeel van hun studie, een stage kunnen volgen. Dat dat geen werk is en nodig is voor het afronden van hun studie.

Zeker is dat de PVV en de VVD tegen zullen zijn, succes is een keuze en zo en weg met zullie. Het CDA zou het in principe eens zijn met de motie, maaaaaaaar wat gaan zij doen? Gaan ze braaf aan de leiband van het regeerakkoord lopen of laten ze hun Gezonde Boeren Verstand spreken? Of hun christelijke naastenliefde *proest*.

2 gedachten over “PvdA wetsvoorstel illegalenstages: wat gaat het CDA doen?”

  1. Ik denk dat het ‘nieuwe-CDA’ dat volgens voorzitter Peetoom pas ná deze kabinetsperiode zal verrijzen vóór de stageperiode is maar het huidige CDA -dat namens huilebalk Verhagen onvoorwaardelijke onderdanigheid aan de blonde fascist heeft beloofd- tégen zal stemmen…

  2. #1 Als het CDA met de beloofde beterschap wacht tot na de verkiezingen, is er tijdens de verkiezingen geen CDA meer nodig.

Reacties zijn gesloten.