5 gedachten over “PvdA: VVD/PVV net Poetin/Berlusconi”

  1. Hat ging er hierom dat de PVV niet meer wil dat Paul Rossenmuller voor de IKON programma’s maakt en dat de VARA en BNN als kleinste fusieomroep € 10 mljn extra krijgen. Dat bevalt de heren en dames van de VVD en PVV niet. Zij hebben liever pretensieloze omroepen als WNL en PowNed op de tv. Dit is een rechtstreekse bemoeienis met programmmakers en druist volledig in tegen de vrijheid van meningsuiting wat overigens zo belangrijk is voor de PVV maar eens te meer blijkt dat alleen maar voor henzelf te gelden en niet voor anderen.

  2. gerard Schreef:

    Hat ging er hierom dat de PVV niet meer wil dat Paul Rossenmuller voor de IKON programma’s maakt en dat de VARA en BNN als kleinste fusieomroep € 10 mljn extra krijgen. Dat bevalt de heren en dames van de VVD en PVV niet. Zij hebben liever pretensieloze omroepen als WNL en PowNed op de tv. Dit is een rechtstreekse bemoeienis met programmmakers en druist volledig in tegen de vrijheid van meningsuiting wat overigens zo belangrijk is voor de PVV maar eens te meer blijkt dat alleen maar voor henzelf te gelden en niet voor anderen.

    De PVV is een antidemocratisch circus!

    De Leugen regeert blijkbaar zo lang dat men het niet meer van de waarheid kan onderscheiden.

  3. Een en ander komt door het feit dat minstens 1,5 mln etnisch zuivere Nederlanders helemaal niets met democratie hebben. Zou dit een belangrijk nationaal kenmerk zijn?

  4. Ik moest wel even lachen toen één van die presentatoren van Powned zei dat het hem niet zo veel uitmaakte als het feest niet doorging. Dan hoefde hij zich niet druk te maken om de Balkenende-norm.

Reacties zijn gesloten.