PvdA van Samsom; Weg met dit kabinet! De strijd gaat beginnen

Zo, gaat de PvdA nu eindelijk een Slowaakse strategie voeren? Gewoon tegen alles stemmen, kabinet laten vallen en dan gewoon doen wat goed is voor Nederland en Europa?

Maar dit gezegd hebbende, kan de coalitie+ zijn borst nat maken en gaan er vast, uit angst voor die komende valpartij, hele nare maatregelen genomen worden. Maar des te beter. Rot voor Nederland, maar laten mensen maar zien wat een asocialen het zijn daar in Den Haag. Nog niet iedereen heeft het door, en gelooft nog in de woorden van die giechelende jongen die zich MP mag noemen. Dat het echt slecht gaat met Nederland en dat we echt moeten bezuinigen en dat dat echt moet bij mensen die al niks hebben. Want dat helpt zo lekker de natuurlijke evolutie. JSF en lekker 130 km rijden, daar kunnen we tenslotte niet buiten.

7 gedachten over “PvdA van Samsom; Weg met dit kabinet! De strijd gaat beginnen”

 1. zin – geloven maar mijn 300% steun hebben ze
  TEN AANVAL en verjaag ze met pek + veren!

 2. Nee, hoor , een pose om wat stemmen van de SP te winnen en straks lekker Neo-liberaal met D66 , Groen Blergh , en de VVD te regeren ….

 3. Samsom en Roemer ten strijde tegen de aanschaf van het j.s.f toestel. Gaat zeker gebeuren!
  Zwaarste lasten op de sterkste schouders wordt hun gezamelijke slogan.

 4. Samsom hoeft niet eens zo ver terug te gaan in de tijd om te zien dat de Nederlandse deelname aan het JSF project mede gerealiseerd kon worden door de PvdA. Voortschrijdend inzicht zou kunnen leiden tot een nieuwe kandidaat vergelijking, iets mij zou kunnen voorstellen gezien de vertraagde ontwikkeling en de gestegen kosten.

  Aangezien het huidige kabinet geen definitieve keuze zal maken heeft deze discussie, voor de te verwachten bezuinigingsronde, geen enkele toegevoegde waarde, het gaat pas een rol spelen vanaf 2015.

  Indien een andere keuze gemaakt zou worden, laten we dan niet vergeten dat de alternatieven ook een prijskaartje hebben. Wellicht volgt dan een gelijke discussie om dit tegen te gaan.

  Bezuinigen op defensie is zeker niet de oplossing, immers dat budget is, onverantwoord, volledig uitgeknepen. In Nederland hebben we voor een organisatie die we hopelijk nooit nodige hebben slechts een bedrag van +/- € 1,80 per Nederlander per dag over.

  Hervormingen in de gezondheidszorg die leiden tot een kwaliteits verbetering tegen lagere kosten is het sleutelwoord, 75 miljarde euro met daarbij een jaarlijks verhoging van 3 tot 4 procent is voor de BV Nederland in zijn huidige vorm (bijna) niet meer op te brengen, hier ligt een oplossing om de financiële huishouding weer op orde te krijgen.

 5. Beste Visser;
  De gezondheidszorg moet meer geld hebben om nog meer managers vooral linksige een goed baan te bezorgen.
  “Handen aan het bed” wie dat zegt wordt doodgeschoten.
  We weten het toch “Links lullen en rechts zakkenvullen”

  Helaas lezen sommige nedelanders niet meer:
  George Orwell “Animal Farm” en 1984. of Koestler”Nacht in de midddag”

  Samson en Roemer zyn de ideale figuren om Jan de Exarbeider en Miep zn vrouw haar fyn uit te leggen waarom ze ondanks uitkeringsverhogingen minder kunnen kopen.

  Maar minder kunnen kopen is goed voor het millie eu en de dieren enzo,

 6. @#7 lekkere stereotypering linksige managers?? Het is toch echt deze minister Schippers die het geld van het bed wegrukt om het zo snel mogelijk aan de grote instellingen te geven. God mag weten wat er daar verder mee gebeurt, maar dat het terug aan ’t bed komt betwijfel ik ten stelligste.

Reacties zijn gesloten.