PvdA mist moedwillig kansen voor open doel

 

De Haagse cabaretier Sjaak Bral was uitgenodigd om een verkiezingsdebat in de gemeente Den Haag te verluchtigen met een conference. Na enkele minuten stelde Bral dat het idioot was om Geert Wilders te vergelijken met Adolf Hitler. Laatstgenoemde had immers veel meer bereikt dan Wilders. Vervolgens stelde Bral dat het niet voor niets was dat Wilders een fan is van de Smurfen. Eén volk, één leider, een kleur. Dat was een grap en er werd om gelachen.

 

 PVV-lijsttrekker Leon de Jong, die zich aan laat bieden als “bevlogen spreker” en “bevlogen spreekcoach”, ziet zijn kans schoon om zich aan het debat, dat nog moet beginnen, te onttrekken. Hij is boos. 

 

Wilders en Hitler in één adem noemen mag niet. Daar is de leider van zijn beweging heel duidelijk over geweest. De eerstvolgende die de gewraakte vergelijking maakt wordt door Wilders gedagvaard en zal ongetwijfeld levenslang financieel aan de grond zitten. Althans, dat zou Wilders fijn vinden, maar hij maakt weinig kans op welke schadevergoeding ook. Dat hij zo’n zaak, hoeveel het er worden is nog ongewis, het kunnen er duizenden zijn, laat behandelen door een telg uit de Moszkowicz-kliek is bijna een garantie voor hilarische mislukkingen.

 

Tijdens zijn rondgangetje door Den Haag, geëscorteerd dor zijn onvermijdelijke lijfwachten, werd Geert Wilders bevraagd door iemand met een microfoon. Behalve het inmiddels gebruikelijk gebral zei Wilders ook iets interessants. Het moest allemaal beter in De Haag en liefst met minder Marokkanen.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Jakob Java

4 gedachten over “PvdA mist moedwillig kansen voor open doel”

 1. Standaard reactie vanuit de PVV: enig kritiek op de grote teringlijer, verlaat de plek en het liefst met veel bombarie.

  Mediamomentjes genereren, meer is het niet.

 2. Een uitstekende analyse. Alleen “Daarmee zijn Asscher en de PvdA monddood gemaakt door een premier zonder visie, ruggengraat en geweten” suggereert ten onrechte een beetje denk ik dat de schedelmeter en zijn PvdA een soort willoos slachtoffer zijn van de machinaties van overigens perfect omschreven premier van vunzig Nederland.
  Schedelmeter Asscher en die hele PvdA kliek zijn ten volle mede verantwoordelijk voor het feit dat het fascisme zo’n grote voet aan de grond heeft gekregen. Ze gingen immers willens en wetens met die evenzo fascistische VVD in zee waarvan de gewetenloze schoft Rutte de mening toegedaan is dat de Hitleriaanse sekte van Marokkanen-uitroeiers een ‘hele normale partij met hele normale standpunten’is. En ze zijn medeverantwoordelijk voor alle ellende die als gevolg van hun misdadige lafheid en regeergeilheid nog gaat komen….

 3. Wat het PVDA doet is mensen hun blik vertroebelen. Nu kan de VVD weer liegen dat het door links komt. We weten allemaal dat de PVDA rechts is en 1 op 1 doet wat de VVD wil.

  Bedankt PVDA een wolf in schaapskleren. Nu gaat men andermaal rechts stemmen. Ik lees hier en daar bullshit over nivelleren etc. Maar het verschil tussen rijk en arm wordt steeds groter en de groep armen ook dus WAT NOU nivelleren. Hardnekkige rechtse leugens andermaal en daardoor nu deze crisis wereldwijd.

  Bedankt PVDA voor het schimmig houden van de lijn tussen goed en kwaad. Rechts tuig.

 4. toen ik een pvda er vroeg hoe het voor links te rechtvaardigen is dat W.Kok en W Bos bv zoon hoog inkomen hebben terwyl menigeen voor een minimum toch hard moet werken antwoordde ie my dat een miljonair die pvda er en dus links OK was en iemand die de PvdA niet links vond dus rechts was, kortom zeer verwarrend.

  875.000 euri m
  per jaar voor Willem A. vind ik erg veel en erg rechts

Reacties zijn gesloten.