PvdA Limburg: VVD sjoemelt met principes

Op onze site heb ik wel eens in een commentaar gelezen, dat de schrijver dacht dat de PVV opgericht is als fighterbrand voor de VVD. Dat het eigenlijk een A-merk (VVD) en een B-merk (PVV) is. Zou het daarom zo stil zijn als de PVV weer eens wat flikt, wat indruist tegen elk gezonde verstand-hersencel? Ik ga daar toch steeds meer aan denken, als ik dit zo lees.

Zeker als ik nog eens terugdenk aan dat filmpje waar Mark en Geert (nog allebei VVD) zo gezellig samen ergens zitten te kwebbelen en te geiten (kan het helaas niet zo maar vinden, dus hou me aanbevolen voor aanvulling).

11 gedachten over “PvdA Limburg: VVD sjoemelt met principes”

 1. Ik heb mijn vermoedens in die richting wel eens ergens geplaatst hier. Denk nog steeds dat de VVD zich het meest de vingers aflikt bij wat aan het gebeuren is in de NL politiek. Ze komen op een eenvoudige manier weg met maatregelen die 5 of 10 jaar geleden niet in de openbaarheid mochten c.q. konden komen. Ik heb langzaam zoiets van “ze doen maar”. De virtueel grootste partij volgens De Hond heeft ook niks zinnigs te melden en hier op Krapuul lees ik ook steed meer “Sesamstraat gehalte” reakties c.q. artikelen. Tijd voor 21-12-2012.

 2. VVD: PvdA stelt inhoudelijk niets voor

  Bert Kersten haalt vandaag op de ledenvergadering van de PvdA Limburg ten onrechte uit naar de VVD. De PvdA heeft blijkbaar nog steeds moeite met haar oppositierol en is het afgelopen jaar nog niet bij machte geweest om met goede inhoudelijke voorstellen te komen. De coalitiepartners komen hun afspraken naar elkaar goed na en de VVD grossiert in voorstellen om Limburg vooruit te helpen.

  VVD Fractievoorzitter Erik Koppe: “De proef betreffende de stikstof onttrekking op de Buitenring, het Limburgse traineeship om studenten voor Limburg te behouden, de 2×2 uitvoering van de N280 zodat Midden-Limburg zich optimaal kan ontwikkelen, de vermindering van het aantal politici, de winkelopenstelling op elke zondag, de herbestemming van lege kerken, de vestiging van het nieuwe dienstencentrum van de Nationale Politie in Limburg, mobiele kogelvangers voor schuttersfeesten en de schaderegeling voor het hoogwater van de Maas zijn allemaal goede voorbeelden van een actieve VVD die zich inzet voor Limburg.”

  Jammer dat de PvdA iedere keer opnieuw niet verder komt dan zich af te zetten tegen andere partijen.

 3. @4 het gaat er hier om hoe de VVD legitimeert dat ze met een extremistische partij als de PVV samenwerkt en die nauwelijks durft te bekritiseren, niet om verkooppraatjes van de VVD.
  Legt u mij eens uit waarom u het zo geweldig vindt met de PVV samen te werken? Vooral om de PvdA erbuiten te houden toch zeker?

 4. Erik Koppe Schreef:

  VVD: PvdA stelt inhoudelijk niets voor

  VVD wel dan? Kan daar ook weinig inhoud achterhalen anders dan wij graaien en zorgen voor onszelf. Als u niets heeft is dat uw eiegn keuze, succes en gezondheid zijn een keuze, willen is kunnen.

  Erik Koppe Schreef:

  Jammer dat de PvdA iedere keer opnieuw niet verder komt dan zich af te zetten tegen andere partijen.

  Dacht niet dat de PvdA de enige partij is die dit zou doen. Hoor Mark Rutte nog smalend spreken over dat de PvdA de sahara maar niet moet beheren, want dan raakt het zand op. Hahahahahaha! En allemaal zo lachen, die VVD’ers zonder enige kennis en zonder enig besef van de werkelijkheid of geschiedenis.

  Lees dit even plus links en zie dat tekorten oplopen op momenten dat de VVD meedeed in een regering.
  https://krapuul.nl/blog/13917/wat-nou-linkse-regeringen-hebben-het-verknald-in-nederland/

  Dus kom niet aan dat de VVD zogenaamd inhoud heeft of enig besef heeft van cijfers of goed beheer van Nederland.

 5. ” “De zaak mocht vooral niets betekenen voor de coalitie.” Die coalitie bestaat in Limburg uit CDA, PVV en VVD.”

  Dit betekent simpelweg dat bovengenoemde partijen, fracties automatisch met deze racistische en discriminerende taal instemmen.

  Dan zien we gelijk waar ligt de werkelijke basis voor de racistische, xenofobe sfeer in Nederland tegenwoordig.

 6. Erik Koppe Schreef:

  Jammer dat de PvdA iedere keer opnieuw niet verder komt dan zich af te zetten tegen andere partijen.

  Tja, democratie. Lastig hè? De SP zit er aan te komen. Rechts moet toontje lager brallen, `t valt vrezen dat het dat niet kan en er een bruin schepje bovenop doet. Rechts is per definitie slechte verliezer.

 7. Ook omdat de VVD het eerder geprobeerd heeft, en het is een bewezen principe binnen marketting dat werkt. Het zou vreemd zijn als een partij van markteters zoals de VVD hier geen gebruik van zou maken. En dat hebben ze in de jaren 90 ook al een keer eerder gedaan. Plus TON was ook een B merk dat niet gelukt is.

 8. Citaaat uit krantenartikel: “Als je fatsoenlijke politiek wilt voeren, moet je stelling betrekken”, vindt de PvdA’er Kersten. En dat doet de VVD volgens de socialist niet.

  Kersten wenst dus het voeren van ‘fatsoenlijke politiek’ te verbinden aan de VVD…???
  Volstrekt onmogelijk..!!

  De man is nogal naïef naar mijn mening…

Reacties zijn gesloten.