PvdA gaat niet in zee met kabinetscoalitie

VVD’er Remkes, Commissaris der Koningin van Noord-Holland, vindt het prima dat als er niet meer samen valt te werken met de PVV, dit kabinet dan maar met de PvdA verder gaat.

Diederik Samsom, de nieuwe fractieleider van de PvdA, ziet daar helemaal niets in. Hij heeft het al eerder hezegd, dat hij niet meer met de VVD samen wil werken zoals het er nu voorstaat. Maar herhaalt het nog maar eens. Ik hoop dat hij voet bij stuk houdt en niet zwicht voor de macht.

Laat dat kabinet maar vallen en kom maar op met die verkiezingen en niet zo janken over de crisis. België heeft het ook prima gedaan zonder kabinet en wij gaan het mét kabinet steeds slechter doen.

 

3 gedachten over “PvdA gaat niet in zee met kabinetscoalitie”

  1. Ok hoop van harte dat Diederik het echt meent dat er uiteindelijk nieuwe verkiezingen zouden moeten komen, want de huidige schande gaat alle spuigaten uit.

  2. zolang de grote graaiers niet aan gepakt worden, vrees ik dat ook by nieuwe verkiezingen het gelag betaalt gaat worden door Jan Modaal.

  3. @2 daar is de PvdA toch voor , een bilderberg frontoffice voor mensen die geloven dat de sociaal democraten iets met Arbeiders van doen hebben , maar echt hoor de kleren van keizer Samsom zijn prachtig …. We zullen na de verkiezingen zien hoe graag de PvdA over links gaat regeren ..

Reacties zijn gesloten.