De Politieke Knok Ploeg (DPKP) van Hero Brinkman

De naam van de partij van Hero Brinkman wordt Democratisch Politiek Keerpunt. Het is een fusie van zijn Onafhankelijke Burgerpartij en Trots op Nederland van Rita Verdonk. Vorige week hadden de twee partijen al aangekondigd dat ze gaan samenwerken. (NOS)

Hoe en wat voor keerpunt kunnen we nog niet zien, de website is nog niet gelanceerd.

Overigens DPKP, ik vind het echt nergens naar klinken. Het kan De Politieke Knok Ploeg zijn of De Pannekoeken Koning van Pannerden. Kies maar wat.

Eerder ging Brinkman al de mist in met zijn naam van Onafhankelijke Burgerpartij, nu heeft hij ook weer niet echt goed zitten googelen. De kennis van de digitale snelweg bij de DPKP kan volgens mij nog wel wat hulp gebruiken.

12 gedachten over “De Politieke Knok Ploeg (DPKP) van Hero Brinkman”

 1. De Politiek Kanslozen Partij
  Demagogisch Populistische Kul Partij

  met dank aan Twitter

 2. Het klinkt ook wel naar een injectie die je ruim vantevoren moet krijgen als je naar een (sub-)tropisch land gaat….

 3. Treiter die man niet zo met z’n nieuwe naam en z’n nieuwe liefde de lege ton. Straks moet ie weer wat anders verzinnen!
  Dramatische Politieke kulpartij (DPKP) heeft ’t al druk genoeg.

 4. Zojuist op twitter voorbij zien komen
  Deerniswekkende Politieke Kneuzen Partij.

 5. Moeten we niet zo lachen, misschien is dit de grandioze reclame spektakel voor het open houden van de Nieuwe Pannekoeken keten van de echte Koning van de pannenkoeken Brinkman. 🙂

  Start met politiek — eindigt met lekkere pannenkoeken. Iedereen tevreden.

 6. Volgens Brinkman zijn er PVV-kamerleden die graag naar de DPK willen overstappen.
  Als argument wordt gebruikt dat ze in hun broek schijten voor keuzes van de Grote Lijder voor de nieuwe kanditenlijst. Mooi argument om over te stappen ipv achter het gedachtegoed (ahum) van een nieuwe partij te staan en samen dat megagrote gat op rechts op te vullen in een democratisch geachte De Politieke Keuzen Partij.
  door deze ontwikkelingen krijgen we naast de zwevende kiezers ook zwevende kamerleden, nou zitten er veel van dat soort in de Kamer maar die blijven over het algemeen onzichtbaar achter het arm opsteken wanneer de fractievoorzitter dat beveelt. Zolang ze hun mond houden is dat prettig voor volk en vaderland. Zodra ze zelf in talkshows gaan zitten wordt het wat minder.

Reacties zijn gesloten.