Politie helpt Harense B&W en ambtenaren van parkeerbonnen af

In Haren is de politie je beste vriend als je tot het korps der gemeenteambtenaren of tot B & W behoort. Denk dat ze misschien niet helemaal de wet en/of de Gedragscode Politieke Ambtsdragers goed hebben gelezen.

Dat de politie hier aan meewerkt is helemaal van de zotte. Of zijn die plaatselijke koddebeiers allemaal familie van de betrokkenen? Ons kent ons enzo? Lekker feodaal? Of hebben die rooie Groningers gewoon een hekel aan gezag en trekken zo een lange neus? Dat zou fijn zijn, als ze dan niemand een bekeuring gaven zouden ze me overtuigen.

2 gedachten over “Politie helpt Harense B&W en ambtenaren van parkeerbonnen af”

  1. Het gebeurt niet alleen in Haren, hoor. Het is normaal,een politie agent die een bon uitdeelt als een wethouder of burgemeester in de fout gaat, kijkt wel uit. Die wordt dan later op het matje geroepen. Als je zou kijken naar gemeentes, wethouders, families van wethouders en het feit dat de gemiddelde wethouder er alleen maar zit voor zijn glorie, dan schrik je wel.

  2. Ik moet je bekennen dat ik een plaatsje vlak bij Haren, Groningen genaamd een paar maal politieagenten heb betrapt op het niet naleven van de verkeersregels buiten diensttijd. Ik kende ze heel goed. We deelden elkaars kantoor. Ik heb ze er uiteraard op aangesproken, maar ze moesten er gewoon om lachen. Toen heb ik mijn eisen op tafel gelegd en sinds die tijd heb ik nooit weer een bekeuring gekregen, althans in “mijn” wijk

Reacties zijn gesloten.