Politici 2e Kamer……. HOOP DOET LEVEN!

Dit is een gastbijdrage van Piet-Ahmet

Twitterbericht van onze blondine gelezen!

“Aboutaleb en Karakus openen vandaag megamoskee Essalam in Rotterdam. Krankzinnig. Dat vreselijke ding hoort niet hier maar in Saudi-Arabie!” (Twitter)

Ik vraag me nu onderhand eens af wanneer de overige politici in de 2e Kamer (afgezien van de PVV-fractie) eens op gaan komen voor de rechten van de moslims in dit land!

Je hoort er niet 1 die zich openlijk als volksvertegenwoordiger IN DE 2e KAMER uitspreekt tegen Wilders die dit soort walgelijke berichtjes twittert! En dan heb ik het niet eens over onze huidge regering!
Iedereen houdt z’n kop dicht! RUTTE… Ik dacht dat jij de M.P. was van ALLE Nederlanders! Waar blijf je nou?
Wat een stelletje slappelingen zonder ruggegraat in de regering zeg!

Ik probeer me voor te stellen hoe ze over elkaar heen zouden vallen om naar de microfoon te rennen om hun walging uit te spreken als er toch iemand in de zelfde lijn als Wilders zou beweren dat Synagoges niet hier horen maar in Israel!

Even voor de duidelijkheid, dit is als een vergelijking bedoeld! Niet dat ik dit vind of wens…. integendeel!
Er staat nog steeds in de grondwet dat er vrijheid van geloof is en dat mensen hun geloof ook in vrijheid mogen belijden!
Het bericht van Wilders op Twitter vind ik een regelrechte belediging en in strijd met onze Grondwet!
Het wordt allemaal maar als vanzelfsprekend ervaren dat deze aanstaande Hitler de II ongegeneerd kan fulmineren op alles wat met de Islam te maken heeft!

Het lef om een inhoudelijke discussie aan te gaan met iemand die verstand heeft van de Islam is ver te zoeken bij hem!
Ongehoord zoals alle politieke partijen dit allemaal toelaten!
Is er dan echt niemand die het lef heeft?

Ik had het niveau van onze huidige politici toch wel hoger ingeschat!
Volgens mij zijn de politici gewoon bang voor Wilders. Bang om beticht te worden door die zelfde Wilders dat ze hem mond-dood proberen te maken! Bang om door 1,5 miljoen PVV kiezers voor landverraders uitgemaakt zullen worden. Hoe staat het dan met de rechten van de 95% van 1 miljoen tot nu toe nog zwijgende moslims?

Zijn deze politici het dan met Hitler de II eens dat de financiele crisis, de crisis in de koopwoningen-sector, de werkeloosheid, de ellende in de zorg, de ellende in het onderwijs ALLEMAAL de schuld is van al deze moslims?

Kom eens op zeg! Hoe blind, doof en stom kun je zijn om dit niet te begrijpen! Bek Hitler de II toch gewoon af op de zelfde wijze als hij doet! Noem hem ook maar een totall freak in de Kamer als hij weer eens walgelijke dingen zegt en negeer hem gewoon!
Wie staat er eens op om Kamervragen te stellen waarom Hitler de II reisjes maakt naar Israel en niet in de Kamer zit om zijn aanhang te vertegenwoordigen!

Laten we ook eens wat zeggen over de media. Hitler de II zegt dat hij niet meer mee werkt omdat er een heksenjacht op de PVV geopend is en pats! Het is stil rondom de mislukkelingen van de PVV die in de kamer zitten! Het is ineens stil rondom de pannekoeken die een schikking betalen of hebben betaald om er zogezegd vanaf te willen zijn maar stellen dat ze onschuldig zijn! Volgens mij is het nog steeds zo als je een schikkingsvoorstel van Justitie betaald je eigenlijk verkapt schuld bekend! Iemand die echt onschuldig is betaald geen boete! Die gaat zijn recht halen bij de rechter! Als de media dan wil zwijgen, zwijg dan helemaal over Hitler de II. Schrijf er dan helemaal geen stuk van als hij weer eens een keer iets out of the blue roept!
Totaal negeren als jullie het lef niet hebben om hem tegen te spreken!
Wat een circus is het toch geworden in Den Haag!

Een normale sterveling zou eens moeten roepen wat Hitler de II allemaal roept! Dan wordt die gewone sterveling geradbraakt en weet ik voor hoeveel een schikkingsvoorstel krijgt!

Als een gewone sterveling 1 miljoen mensen zou beledigen en ze probeert van hun rechten te ontdoen, dan krijgt hij of zij echt geen beveiliging! Het is ook ongehoord dat aan Hitler de II elke dag bakken met geld wordt uitgegeven om hem te beveiligen terwijl hij bewust dingen zegt waarvan hij op zeker weet dat hij hierdoor weer zogenaamde bedreigingen door krijgt! en het cirkeltje is weer rond! Onze zure belastingcenten worden gewoon verspild. Staat er wederom niet 1 politicus op om Kamervragen te stellen hoeveel Wilders kost per dag en waarom de regering er niks aan doet om dit te doen ophouden?
Hitler de II is niks anders dan een ordinaire politicus die het heerlijk vind om op het pluche te zitten, zonder enige vorm van verantwoording te hoeven dragen! Waarom houdt hij zich niet aan zijn verkiezingsprogramma en laat hij een voor een alle zaken vallen die hij zijn kiezers heeft beloofd? Zijn de Wilders-kiezers nou echt zo blind?

Eigenlijk wens ik dat dit kabinet zeer snel valt, Wilders echt aan de macht komt zodat de miljoenen PVV kiezers eens zien wat voor ziekelijk gestoorde, narcistische en puur op macht beluste persoon hij is!

Zou er iemand in de 2e Kamer zijn die het lef heeft om dit te lezen en karakter te tonen dit eventueel in de 2e Kamer voor te lezen als een schreeuw om recht te doen aan iedereen die door Hitler de II elke dag weer zwaar beledigd wordt! Ben er bang voor maar zoals het gezegde luidt: HOOP DOET LEVEN!

Geachte lezer: dit moest er gewoon even uit!

15 gedachten over “Politici 2e Kamer……. HOOP DOET LEVEN!”

 1. Wilders is niet consequent. Als de Islam een verschrikkelijke godsdienst is, hoort die moskee ook niet in Saoedi-Arabië.
  Dat Rutte de MP is van alle Nederlanders is een volstrekt onbewezen stelling.
  Als regeringspartijen verzoenend spreken over de Islam, dan valt het kabinet.
  Overigens helpt het niets om Wilders als Hitler de IIe te betitelen. Dat is een überGodwin. Vervang die naam gewoon door Wilders en de boodschap komt nog duidelijker over.

 2. Zie dat er een tikfout is gemaakt door mijzelf vwb. mijn naam.
  Het is Piet-Ahmet en niet Oiet-Ahmet! 😀
  Ik hoop dat ik nu toch wel in aanmerking kom voor een inburgeringscursus!

 3. Andreas.

  Dat heb ik bewust gedaan in een soorgelijke wijze zoals hij dat ook doet en is ook zo bedoeld!
  Toch bedankt voor je positieve reactie!
  Greetzz!

 4. hopen dat Wilders aan de macht komt en dan publiekelijk op zijn bek gaat is mij toch iets te link, probeerde ze in de jaren dertig ook eens en we weten hoe dat af liep……

  De grap is ook dat Rutte altijd riep dat Balkenende de regie niet in handen had, als ik toch Balkenende zou zijn dan zou ik toch ook nog eens een trap terug geven….

  De oppositie weet het allemaal ook nog niet, PVDA heeft de handen vol om zijn eigen lijn te bepalen en de rest van de opositie doet zijn best op de SP er buiten te houden, terwijl die toch tot nu toe het meest doeltreffend waren.

 5. Beste Willem.

  “hopen dat Wilders aan de macht komt en dan publiekelijk op zijn bek gaat is mij toch iets te link, probeerde ze in de jaren dertig ook eens en we weten hoe dat af liep……”

  Doet me deugd dat er toch mensen zijn die de parallelen weten/durven te trekken! Nu nog hopen dat die 1,5 miljoen het ook eens zien of durven te zeggen dat ze zich eigenlijk vergist hebben! Het is alleen ook heel menselijk om je eigen fout niet openlijk toe te durven geven en dwangmatig vasthoud om geen gezichtsverlies te lijden of hopen dat het toch goed komt!

  Vwb. de politieke partijen… tja…. het is al 10-talle jaren lang zo dat geen van de partijen zich houden aan hun partijprogramma. Zodra ze in de kamer zitten en/of in de regering doen ze wat ze zelf willen. Het is al eerder aangehaald door deze of gene dat politici elke vorm van volksbelang uit het oog verliezen zodra ze op het pluche zitten! Dan denken ze ineens dat wat zij goed vinden ook goed is voor het volk en dat het volk dat maar moet accepteren… want het volk heeft tenslotte toch voor hem of haar gekozen!! Puur narcistisch gedrag!
  Ik dank je voor het lezen en je reactie!

 6. @#8
  Een redeljk deel van die 1,5 miljoen kiezers zijn zwevende kiezers. Dat zijn geen volledig overtuigde PVV-ers. Het gegt genoeg dat Wilders een paar populaire sociale punten uit het SP-programma heeft lopen kopieren. Dan leek het tenminste nog alsof hij meer te melden had dan alleen maar haat tegen Moslims. Als VVD-er in hart en nieren laat hij deze punten nu een voor een vallen. Ik denk dat mogelijk een derde tot twee derde van zijn kiezers nu aan het kijken is welke partij hun de volgende keer wat minder hard naait.

  Een paar linkse punten om de arbeiders te paaien om ze vervolgens te naairen was ook een taktiek van de NSDAP. Zodra die de macht had werden vakbonden zo snel mogelijk verboden.

 7. Sofia van der Linde Schreef:

  k denk dat mogelijk een derde tot twee derde van zijn kiezers nu aan het kijken is welke partij hun de volgende keer wat minder hard naait.

  Kunnen ze zichzelf en Nederland met de volgende verkiezingen een dienst gaan bewijzen door deze keer Wilders te gaan naaien?

 8. Piet-Ahmet, schitterend stuk en ik ga het doorsturen aan politici! Kijken of er een wakker wordt. 😈

 9. Zou dat graag zien Keira!
  Als er dan al eentje wakker wordt….. mag hij contact opnemen! Wellicht kan ik in een persoonlijk gesprek zijn ogen nog verder openen… als hij of zij het aan durft! 😀

 10. “Ongehoord zoals alle politieke partijen dit allemaal toelaten!
  Is er dan echt niemand die het lef heeft?”

  In het land waar met twee maten wordt gemeten is altijd het antwoord op deze vraag: neen.

  We hebben het ook over een land waar na de traditionele politiek (oorzaken oorlog Irak?) ook de media jarenlang hebben voor gezorgd dat de waarheid stelselmatig verdraait werd.

  Alleen in dez omstandigheden krijg je de juiste grond voor Hitler II die ongestoord zijn weg kan gaan en “iedereen” zal het normaal vinden, want lang hersengespoeld.

 11. Leuk om te zien dat nu ook Femke Halsema zich terug trekt uit de politiek,het zat er wel aan te komen.
  Ook zij kwam meer en meer tot het inzicht dat de hele multicuul niet datgene is als zij had verwacht.
  Wouter Bos had dit al eerder in gezien ( “ik ga voor mijn kinderen zorgen” en nu dikbetaald bij Kpmg ja ja).
  Nu nog even geduld hebben en Job Cohen ziet het ook niet meer zitten !
  In maart een meerderheid in de eerste kamer en dit kabinet gaat gewoon door.
  Het komt nog wel goed met dit landje!

Reacties zijn gesloten.