Pikant Kneepje

Kneepje
Kneepje

Ik bied mijn excuses aan voor alle allochtonen die pikant sissen. Jawel zo mag dat tegenwoordig heten. Wanneer een “kwaliteitskrant” als het Parool het in de billen knijpen van een “blonde bloemenmiss” als een “pikant kneepje” mag omschrijven dan mag het sissen naar jonge dames toch zeker als “pikant sisje” geklasseerd worden.

In de USA kan je voor dit soort “pikantigheidjes” al je baan kwijtraken en in “gewoon werkend Nederland” komt zoiets je al snel op een schriftelijke waarschuwing te staan.

Maar het Parool schrijft gewoon Veronica-dochter ANP over en vermeldt een snoezig Pikant Kneepje..

Wat voor andere leuke pikante dingen kunnen we bedenken. Verkrachting als “Pikant 50 kleuren grijs naspelen”? Een schietpartij als “Pikant wapengebruik”?

Het ANP kunnen we niets kwalijk nemen, de Veronica cocaïnecultuur waar alles seksueel dient te zijn en je op de radio en TV vrouwen als stukken vlees kan becommentariëren en presenteren is daar in Rijswijk waarschijnlijk tot op de afdeling waar ze ’s nachts hun persberichtjes schrijven doorgedrongen.

Maar een krant als het Parool met al haar pretenties? Die heeft de boel in dit geval behoorlijk “Pikant genomen” (verneukt ) …

1 gedachte over “Pikant Kneepje”

  1. Zowel knijpen als sissen heeft niks met “pikant” te maken. Dat zou het Journaille van voormalig verzetskrant Het Parool toch moeten weten. De Dubbele Standaard, dus.

Reacties zijn gesloten.