Peter Storm haalt de courant!

Het Brabants Dagblad zet Ravotr, tevens Krapuul-auteur, Peter Storm in het zonnetje. Of, nou ja, een zonnetje. Het omcirkelde-a-woord valt niet. Is hij anti-alles? We weten wel beter.
Maar goed, zo vaak komt het niet voor dat een schrijver bij Krapuul in de Media komt. Dus lezen!

Demonstreren is een grondrecht. Je zou het bijna vergeten. Sommigen – onder wie VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff – vinden zelfs dat we het even moeten vergeten, in ieder geval bij de intocht van Sinterklaas zou een verbod moeten gelden. Een gesprek met Tilburger Peter Storm voor wie demonstreren zo’n beetje een levensvervulling lijkt.

Hij lijkt wel van de anti-alles-club. Hij duikt op bij de Anti-Fascistische Aktie als aanhangers van Pegida door zijn Tilburg wandelen. Gaat de straat op om zich te verzetten tegen de onderdrukking van de Koerden in Syrië. En vorig week prijkte hij als man met de megafoon in deze krant met de protestkreet: zwarte piet is racistisch. Als we dan denken dat de 57-jarige Tilburger een chagrijnig mannetje is dat overal tegenaan wil trappen, protesteert hij opnieuw. ,,Dat is niet waarom ik deze dingen doe. Ik loop te hoop tegen het onrecht en onderdrukking in de wereld.”

– Zie verder bij het Brabants Dagblad