Overleven, dat moet je niet willen!!!

Ironisch genoeg zit ik indien de Maya’s gelijk hebben dit stuk voor Jan L. te typen…  maar toch, Krapuul is hopelijk TransMayaproof, en ik heb er vertrouwen in dat de 20e “einde der tijden”  profetie die ik in mijn leven heb moeten aanhoren ook haar beloftes niet nakomt.

Maar Armageddon, Pooldraaiingen, acute totale Zuidpoolsmelting, de herrijzing van Atlantis en/of Mu met de bijbehorende tsunami’s, dat zijn dingen die je niet eens moet willen overleven. Dat geldt trouwens voor iedere snelle maatschappelijke instorting maar voor cataclismische nog wel het meest.

Laten we er eens een aspect van als voorbeeld nemen. Een Atlantische megatsunami, of die nu wordt veroorzaakt door een komeetinslag, een Atlantis dat weer omhoog komt, pooldraaiing, of een actie van alle bultruggen ter wereld die, uit wraak voor de “moord” op Johannes/Johanna samenscholen in de Zuidelijke Atlantische Oceaan en allemaal tegelijk omhoogspringen en zich op het water laten vallen.

50 meter water dat als een muur op West Europa afkomt…

Geen tijd om al die raffinaderijen, Chemische fabrieken en Kerncentrales uit te zetten, en dat zijn er nogal wat. Kijk maar eens op het bijgevoegde kaartje. Dat zijn nog alleen maar de kerncentrales  hier “in de buurt” .

Op dit kaartje zie je dat ik de kustcentrales zwart heb gemaakt. centrales

Dat zwarte groepje heeft nog iets bijzonders, de meerderheid ligt ten zuidwesten van Nederland, en waar komt hier in Nederland meestal de wind vandaan?

Dat zijn dus 7 potentiële Fukushimas om hun fall-out over Nederland te spreiden. Dus je zit hier goed  in Post- Armageddon Tsunami Nederland.

Het land is tot ruim voorbij Tilburg /Utrecht/Assen overstroomd , en niet met alleen maar zeewater, ook met de hele West-Nederlandse industrie, samen met alles wat de Tsunami vanaf het Kanaal deze kant op heeft gestuwd. Waaronder de  resten van de industrie langs het Kanaal en die van West-Vlaanderen. Voeg hierbij ook nog de lijken van zo’n 10, 20 miljoen bewoners van voorgenoemd gebied.  Ontbindende lijken die al de erin aanwezige ziekenkiemen het milieu (of wat daar nog voor kan doorgaan) inlekken.

nukies

De actieve kernen van de 7 nucleaire installaties (minstens 15 centrales) die niet druk met een meltdown bezig zijn, maar door de Tsunami voldoende verspreid om dat te voorkomen, zijn ook in die “soep” gemengd, degenen die wél in meltdown zijn gaan hun materiaal over wat er van Nederland over is uithoesten.

 

Je zal het maar overleefd hebben…

12 gedachten over “Overleven, dat moet je niet willen!!!”

 1. Tís uit 73 ….. toen kon je al niet meer vluchten ….. en hadden ze heeeeeeeeel lillekke oogschaduw 🙂

 2. @3: Bakra:

  Toen ik je artikel las moest ik direct denken aan de velen die In frankrijk een huisje _ moeten_ hebben, voor de rust enzo. Blijkt er in de goedkope streken één bocht verder achter het prachtige uitzicht ook zo’n centre nucleaire te staan. Water in mooi beekje was wel een beetje warm in de winter, dat viel wel op ; )

 3. @4 vandaar dat ik tegenwoordig geen voorstander van “acute maatschappelijke instorting “ben .. er is te veel werk nodig om de aarde weer een beetje leefbaar te maken …

 4. @5
  Die maatschappelijke instorting is al aan de gang en wordt van staatswege een handje geholpen. De meeste mensen doen alsof het een natuurverschijnsel is, sommigen denken dat Occulte Krachten als een of andere Mayakalender een rol spelen.
  Nur um der Hoffnungslosen willen ist uns die Hoffnung gegeben.

 5. @5 en @6

  Eerder een nieuwe fase van het kapitalisme, denk ik. Met een crisis als aanleiding én symptoom en met ECB en EU als instrumenten om de bevolking in de VS en Europa te disciplineren.

  China is het nieuwe model: een autoritaire staat, in combinatie met een extreme vorm van roofkapitalisme.

  Of het zal lukken dat model ook hier op te leggen is natuurlijk de vraag en hangt óók van ons af.

 6. @7
  Ik heb in Trouw, dit was vlak voordat het doek over een relevante pers in NL definitief viel de combinatie van superkapitalisme en een partijdictatuur als in China, gekwalificeerd gezien als, jawel: fascisme. Dat klopt. En dat is wat “ze” willen.

 7. @8 En je schrijft erover…..je denkt erover….en schrijft over wat je hebt gedacht!

  @8 Bedankt voor je bijdrage!

 8. #8 staatsdictatuur en roofdierkapitalisme is er oook elders in Azie. de partyboboos in grote autoos en villaas en Ping de arbeider 12 uur hard werken voor wat ryst en een nieuwe spykerbroek.

  door het menselijke gedrag zal de aarde tzt onbewoonbaar worden maar nog op dze side nog by dierenparty,, toenlinks of zo iets staan aantrekkelijke oplosssingen.

  zal decombinatie vvd/pvda een beetje van deze tydgeest overnemen????
  vast wel

 9. En de grootte van de cirkels laat zien hoe krachtig de centrales zijn? Dan is het zeker een indrukwekkend kaartje. Mocht er iets misgaan gaat het inderdaad gegarandeerd over Nederland heen. Vreemd dat daar helemaal geen rekening mee gehouden lijkt

Reacties zijn gesloten.