Oud-leider KKK: “iedereen die niet op Trump stemt, pleegt verraad”

Volgens David Duke, de voormalige grand wizard van de Knights of the Ku Klux Klan, pleegt iedereen die niet op Donald Trump stemt “verraad aan onze erfenis”. Duke kennende doelt hij met “onze erfenis” op “Arisch bloed” of iets dergelijks.

KKKindex
De achterban van Donald Trump

Duke heeft een eigen radiostation waar de hele extreemrechtse santekraam  de revue passeert: van liefdesverklaringen aan de Westerse cultuur tot de Grote Joodse Samenzwering en Holocaust-ontkenning. Uiteraard wijst Duke de beschuldiging een racist te zijn van de hand: hij is geen racist maar een raciale realist. 

Tot mijn verbazing beschikt Duke nog steeds over een behoorlijke status in extreemrechtse haatkringen. Duke is een veroordeelde fraudeur die zijn aanhang geld aftroggelde onder het mom dat hij financieel aan de grond zat en hun hulp nodig had. In werkelijkheid zat Duke er warmpjes bij en gebruikte hij het geld om zijn gokverslaving te financieren.

Inmiddels heeft alles en iedereen Trump opgeroepen zich te distantiëren van Duke, maar The Donald geeft tot nu toe geen sjoege. Niet echt verbazingwekkend, want Trump retweet zonder met de ogen te knipperen tweets van white supremacists

Bron: New York Daily News