Oranje beu

waterlooplein2013
De weersvooruitzichten zijn bijgesteld: de kans op regen wordt voor 30 april drastisch verlaagd geschat ten opzichte van eerdere verwachtingen, de temperatuur wordt evenwel nog steeds op een graad of twaalf gesteld. Je kunt er een republikeins feestje bij vieren – wees er op voorbereid dat de smeris om de haverklap om je legimitaatsie (ook wel geheten: idee) zal vragen. Klik twee keer op het affiche om het programma te lezen, Waterlooplein Amsterdam, 12 uur, 30 april.

Tjebbe van Tijen’s galerie van republikeinse affiches: Oranje beu.

3 gedachten over “Oranje beu”

  1. In het nieuws laten ze bijvoorbeeld zien hoe zogenaamd trots de argentijnen zijn op maxima. Geen enkele dwaze moeder wordt daarover iets gevraagd. Zolang dit NSB volkje maar een reden heeft om te zuipen en mee te lallen op kut muzak. En daarna sijpelt de werkelijkheid binnen nog steeds Rutte 2. De doodsteek voor dit land.

  2. Wat valt er in dit land eigenlijk te vieren ? Meer werklozen dan ooit. Dieptepunt consumenten vertrouwen. Mensen die naar extreem rechtse (PVV) rennen. Rutte 2 bestaat nog en wellicht Wilders I in de toekomst.

    Al die vlaggetjeszwaaiers waarvan heel veel hun banen gaan verliezen of al hebben verloren.

    De Oranjes lieten het volk in 40 – 45 zo in de steek en men vergeet dat gewoon. Een volk dat de NSB heeft gekend rent naar de PVV of soortgelijke bewegingen..

    Dit land is volkomen mesjokken

  3. Laten we gewoon Willempie gaan zingen van Andre van Duin, als alternatieve hymne voor onze aanstaande koning. Voor de jongere lezers onder ons kijk maar op You Tube, treffend!

Reacties zijn gesloten.