Opstelten gaat streng doen tegen schietverenigingen

Die man is de weg kwijt, gaat allerlei regels opleggen aan mensen die lid zijn van een schietvereniging. Nieuwe leden mogen alleen gefaseerd met wapens in aanraking komen en ze moeten meedoen aan wedstrijden. Om beter te kunnen schieten als ze een worm in hun hoofd krijgen? Opdat ze dan vooral maar veel raken ipv veel mis schieten?

Het schijnt dat als je even de Belgische grens overgaat je zo wapens aan kunt schaffen. Hoef je geen lid te zijn voor een schietvereniging van die verkopers, cash is voldoende legitimiteit.

Dickerdack doet weer dappere stotter – brabbel om aan te tonen dat hij totaal geen grip heeft op welke situatie dan ook. Lone Wolfs voorkom je nergens, net als flippende mensen die anderen zo nodig moeten vermoorden.

2 gedachten over “Opstelten gaat streng doen tegen schietverenigingen”

 1. Vroeger had je hier een dienstplicht en leerde iedereen die in dienst moest standaard met wapens omgaan; ook met wapens die hier in Nederland op een schietvereniging nieteens gebruikt mogen worden.
  Maar het omgaan en het om leren gaan met wapens is geen enkele garantie tegen die figuren die met een flinke kronkel in hun kop deze wapens voor verkeerde dingen willen gebruiken.
  En die figuren vind je in alle lagen van de bevolking; ook bij de politie en ook bij militairen.
  Maar zoals in het artikel al geschreven is; je hebt helemaal geen schietvereniging nodig om aan een wapen te komen als iemand perce een wapen wil hebben.
  Nagenoeg wekelijks komen er hier in Nederland een aantal schietpartijen voor met ilegaal verkregen wapens.
  Veel van deze schietpartijen en liqidaties vinden plaats met automatiche wapens die via een schietvereniging nieteens te verkrijgen zijn.
  Niemand maakt zich hier echt druk over.
  Maar zodra er iemand van een schietvereniging de fout in gaat staat gelijk half Nederland op zijn kop en word er geroepen om maatregelen.

 2. Opstelten moet maar eens flink doen tegen POLITIEagenten en korpschefs die de wetten terzake de wapens niet goed uitvoeren.

  maar nu heeft OPSTELTEN toch wat gedaan, goed zo jochie.

Reacties zijn gesloten.