Op cultuur wordt gigantisch bezuinigd, huren verhoogd en de hypotheekrenteaftrek wordt met rust gelaten.

Wat een vreemde constructie, zo enorm bezuinigen op cultuur en de hypotheekrente-aftrek met rust laten. Komt zeker omdat cultuur zo lekker in het verdomhoekje van linkse hobby is geschreeuwd en de hypotheekrenteaftrek, die bij vermindering een geweldige boost zou kunnen betekenen voor het oplossen van de tekorten,  een rechtse hobby is waar niet aangekomen mag worden.

De huren, geen rechtse hobby (zal dan ook wel links zijn), gaan fors omhoog en dat zal iedereen gaan merken. Ben benieuwd of Henk en Ingrid deze verhogingen met liefde gaan betalen, denk het niet. Maar Geert kan zich mooi achter zijn gedoogje verschuilen en de andere twee er de schuld van geven. Zo doe je dat in politiek land.

1 gedachte over “Op cultuur wordt gigantisch bezuinigd, huren verhoogd en de hypotheekrenteaftrek wordt met rust gelaten.”

  1. Huren moeten omhoog om de fundementalistische Moslims te straffen die geen huis willen kopen omdat je in Nederland niet Islamitisch kan financieren .. Henk en Ingrid willen daar graag wat aan meebetalen , want waar gehakt word vallen spaanders en daar zitten ze graag met hun zelfgebrande blaren in …

Reacties zijn gesloten.