Oostenrijkse politie valt binnen bij fascistenvriendje Baudet

Naar aanleiding van de vreselijke schietpartij in Christchurch is er een inval gedaan bij Martin Sellner, leider van de rechts-nationalistische, lees fascistische, Identitäre Bewegung Österreichs (IBÖ). Het Oostenrijkse broertje van Identitair Verzet in Nederland, dat soort volk dus.

De IBÖ heeft een flinke donatie ontvangen van die achterlijke schutter en tja, follow the money is altijd een goed advies.

Natuurlijk weet de fascist Martin Sellner van niets en begint gelijk te janken dat hij er in geluisd is. Natuurlijk, joh, had je helemaal niks mee te maken. Jij bent leider van een padvindersgroep die alleen oude dametjes helpt.

Baudet zal het helemaal met hem eens zijn, dat hij van niks weet. Want Baudet en hij zijn dikke vrienden. Ooit was Baudet helemaal lyrisch van de campagne van de fascist Sellner en deelde die ongegeneerd (ik deel er niets van).

Baudet is ook hele dikke vrienden met Julien Rochedy, ooit jeugdleider van de fascistische JFN in Frankrijk (Jeunesse Front National). Rochedy wilde homorechten inperken à la Rusland en vond dat de LHBTGI gemeenschap niet zo moest zeuren.

De Oostenrijkse fascist Sellner en de Franse fascist Rochedy zijn dus grote vrienden van Baudet, dat u het maar weet.