Onderzoek: Polen voelen zich massaal gediscrimineerd

Het overgrote deel van de Poolse werkers in Nederland (85 procent) voelt zich gediscrimineerd door het PVV-meldpunt, waar mensen kunnen klagen over arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa. Ook vindt het gros van de Polen (83 procent) Nederland minder tolerant dan ze hadden gedacht. Toch willen de meeste Polen hier blijven. (Trouw)

Gek hè? En dat had de PVV toch echt helemaal niet zo bedoeld! Ze willen alleen maar problemen benoemen en in kaart brengen (alleen als je zegt dat zij een probleem zijn dan demoniseer je).

En ook nu nog vindt Rutte het niet nodig om er afstand van te nemen, want zijn toch maar buitenlanders. Hij komt al niet eens op voor alle Nederlanders, dus laat staan voor -in zijn ogen- zoveelste rangs buitenlanders. Die hardwerkende mensen die gewoon uitgebuit mogen worden want daar worden vrienden van de VVD rijker van en dat is het hele streven. Want echt de VVD is gelijk aan de PVV en de PVV is opgezet als fighterbrand van de VVD.

Ook is de PVVD een meester in het creeëren van zijn eigen problemen. Eerst allerlei goedkope werkkrachten hierheen halen omdat de Nederlanders intussen mondiger zijn geworden en te duur zijn om ze dan vervolgens als probleem te bestempelen. Zo werk je voortdurend aan je eigen carrière. De ware PVVD’er!

 

4 gedachten over “Onderzoek: Polen voelen zich massaal gediscrimineerd”

  1. hollanders voelen zich ook gediscrimineerd al jaren als je ziet dat veel hollanders ontslag krijgen omdat er geen werk meer is dan voel je je wel kloten wraakzuchtig .als de polen de centen verdienen en dat naar polen brengen wie houdt dan de nederlands economie draaiende dus!! die bedrijven draaien zichzelf de nek om. verder ik woon in alphen aande rijn en het aantal zelfmoorden neemt er enorm toe
    de stortemelk flat is favoriet komt niet in het nieuws hoor nee de politie en de gemeente houden alles onder de pet de eerste week van februarie is er een meisje van marokaanse afkomst door haar broer 20 keer met een mes gestoken ze ligt nog in coma pers nee onder de pet daar houden is het motto

  2. @1 roomblanke Nederlanders die zich gediscrimineerd voelen zijn zeurende losers die de schuld van hun eigen falen bij andere groepen neer willen leggen.

  3. Dus omdat een Marokkaanse man haar zusje 20x met een mes steekt en dit verhaal onder de pet gehouden wordt, voelen hollanders voelen zich ook gediscrimineerd? Beetje warrig verhaal Gerrit #1

Reacties zijn gesloten.