Ondanks PVV komt Poolse presidentsvrouw toch!

Woensdagmiddag heeft de Poolse presidentsvrouw Anna Komorowska de internationale bloemententoonstelling in de Keukenhof in Lisse geopend. Het thema van 2012 is: Polen, hart van Europa en staat in het teken van de betrekkingen tussen Polen en Nederland.

Die betrekkingen staan erg onder druk door dat PVV-meldpunt PLUS dat die giechelbek van een Rutte er geen afstand van neemt, zoals hij zou horen te doen!

Het is goed dat de Poolse regering heeft besloten de boel te negeren en mevrouw Komorowska toch de tentoonstelling te laten openen. Het is ook logisch dat ze er bezwaren tegen hadden, het is niet niks zo’n meldpunt over je landgenoten. Ik vind het nog steeds schandelijk dat Rutte er geen afstand van heeft genomen. Dat alles onder het mom van PVV zit niet in de regering, wat doet die zool met die cavia dan in het Catshuis en wij – de regering – bemoeien ons niet met partijpolitiek. Gelul van een dronken aardbei, Rutte!

Het verbaast me overigens dat de PVV nog geen schande heeft geschreeuwd over dit thema van de oerhollandse *kuch*  Keukenhof. Dat de Keukenhof Nederlands is en moet blijven, dat het onze cultuur is, dat het …….(nou ja, vul zelf maar wat waanideeën in). Dat de Keukenhof gevuld is bloembollen die zowat allemaal, of misschien wel állemaal uit een verderfelijk buitenland komen, daar zullen ze niet over nagedacht hebben daar bij die PVV. Is niet hun sterkste punt, nadenken. Zal wel iets met onkunde of pijn te maken hebben.

 

2 gedachten over “Ondanks PVV komt Poolse presidentsvrouw toch!”

  1. Mevrouw Anna Komorowska heeft voor hetzelfde aanpak gekozen als Krapuul.nl – het goede voorbeeld geven. Daarmee geeft ze het voorbeeld van de hogere beschaving.

    Haat is niet de oplossing.

  2. De PVV zal waarschijnlijk nog een motie indienen dat alle planten behalve de afrikaantjes water mogen krijgen 🙂

Reacties zijn gesloten.