Ondanks heftig ontkennen van Blok (VVD) trekt overheid Nederland uit de recessie

Tja, we weten dat VVD’ers gewoon willens en wetens alles aan elkaar liegen. Alles is zo te weerleggen en het is onbegrijpelijk dat er toch zoveel mensen zijn die geloven wat de VVD zegt. Zouden die gehersenspoeld zijn? Of gewoon een gebrek aan hersencellen?

Afgelopen zaterdag heeft Stef Blok op het VVD congres nog categorisch staan ontkennen dat het  O N M O G E L I J K is dat de overheid kan bijdragen met bestedingen aan het economisch herstel van Nederland. Dat het eerder wel is gebeurd onder minister Bos (PvdA) ontkende Blok glashard, zoals het een VVD’er betaamd natuurlijk. Liegen en bedriegen om er vooral zelf beter van te worden.

Het is mooi dat deze bewering zo snel al gelogenstraft wordt, maar die VVD’ers zullen er vast wel een of andere rare draai aan geven dat het niet door de groei in overheidsbestedingen komt. Het zijn gewoon allemaal verhaaltjes voor de vaak, helaas geloven er nog te veel mensen dat het waar is. Dat is wel jammer.

2 gedachten over “Ondanks heftig ontkennen van Blok (VVD) trekt overheid Nederland uit de recessie”

  1. Het is nu erg duidelijk geworden dat Stef Blok gewoon de pest aan heeft op alles wat Positief uitpakt, met economische groei te maken heeft en/of Links is. 🙂

  2. Net zoals the GOP (KKK, WP) in Amerika het niet kan hebben dat notabene een Neger (Obama) het ook beter doet.

    Rechts = stilstand = achteruitgang.

Reacties zijn gesloten.