Occupy Amsterdam is niet meer (op last van de burgemeester)

Occupy Amsterdam gaf zoveel overlast, echt! Dat burgemeester Van der Laan heeft verordonneerd dat het kamp weg moest. De rechter heeft hem daarin gelijk gegeven.

Stel je voor dat een stel mensen die totaal niet aangepast zijn aan de donkere pakken met das van de aandelen- en bankwereld ook hun vrijheid van meningsuiting gebruiken? Dat kan toch zo maar niet? Daar hadden al die graaiende aandelenmensen en bankiers, die in hoge mate verantwoordelijk zijn voor de hele financiële crisis alleen maar last van. Bah!

Dat de hele wereld last heeft van de grootgraaiende aandelenmensen en bankiers die er voor gezorgd hebben dat de hele financiële wereld op zijn kop staat, dat mensen het financieel moeilijk hebben, dat landen bijna failliet gaan, dat moet allemaal maar kunnen. Gevolg van de nieuwe afgod: Marktwerking.

Maar dat andersdenkende mensen daar dan tegen protesteren, veroorzaken ze overlast, en dat is ongepast in en om financiële gebouwen waar zo hard gegraaid wordt. Dat moet in alle stilte kunnen gebeuren, zonder dat mensen ‘lastig gevallen’ worden.

2 gedachten over “Occupy Amsterdam is niet meer (op last van de burgemeester)”

  1. Ach ja, ruim baan voor de toeristen. Die buitenlanders mochten eens een verkeerd beeld van Nederland krijgen…

  2. Mwah, dat zootje ongeregelde wildkampeerders hadden wat mij betreft al veel eerder geruimd mogen worden hoor. Had erg weinig met het originele Occupy te maken (dat tenminste nog een gefundeerde mening lijkt te hebben), het gros van deze A’damse malloten wist nauwelijks of ze nou vóór of tegen iets waren.

Reacties zijn gesloten.