Noordhollands Duin is beetje onkruid dat Bernhard Jr. in de weg staat

Er kan gevroemvroemd worden bij Zandvoort, maar hoe krijg je mensen die gaan kijken hoe goed anderen het gaspedaal kunnen indrukken naar het circuit?
Gewoon “een beetje onkruid” weghalen, weggetje naar Zandvoort aanleggen, u kent dat wel. Een vastgoedprins weet vast wel wat vrinden die daar voor kunnen zorgen, daar is visboer Berg in Zandvoort niet bang voor. Zaken zijn zaken.

Ook moet er nog een extra toegangsweg naar het circuit komen. Althans, dat wil het circuit graag. Die weg moet vlak bij een bestaande camping en beschermd duingebied komen. Nu ligt daar nog een breed wandelpad dat niet zomaar een weg voor autoverkeer kan worden.

De camping wil daar ook niet aan meewerken en er mag niet zomaar gebouwd worden bij beschermd natuurgebied. Om het pad toch aan te passen moet een plan getoetst worden aan de Wet Natuurbescherming, laat de regionale uitvoeringsdienst namens provincie Noord-Holland weten.

Wel knap dat deze Bernhard Jr. in staat is links en rechts bijeen te krijgen in weerzin tegen het koningshuis. Chapeau hoor!

Foto: © AJvdK