NL heeft de meeste telefoontaps ter wereld

Procentueel wordt er hier het meeste afgeluisterd ter wereld en het gaat Opstelten(VVD) nog niet ver genoeg. Ook gebruikt dit land PRISM naar believen, en levert ook informatie aan de VS. Raar om dan aan deze PvdA en de VVD te gaan vragen om er eens wat aan te doen.

Het gaat de bruinen zelfs niet ver genoeg, maar toch wil de Tweede Kamer een onderzoekje naar de rechtmatigheid van het gesnuffel en of dit “zomaar” kan allemaal. Uh uh uh uh zal het antwoord luiden.

De EU sputterde wat, maar deed verder uiteraard ook niets. Het  opmerkelijke verschil tussen woorden en daden, goed overzicht in Mo.

 

9 gedachten over “NL heeft de meeste telefoontaps ter wereld”

 1. Dat doen ze al sinds eind jaren 60 vorige eeuw .Er werden in eind jaren 70 zelfde eeuw 8afluister cellen bij gebouwd op de ELANDS GRACHT te AMSTERDAM .Voor die tijd werd er vaak gebruik gemaakt van de mogelijk heden die het hoofd kantoor van de PTT bood op dat gebied .het is alleen maar meer geworden ,elk communicatie apparaat kan en word afgeluisterd en dat te samen met de kliklijnen ,geeft aan hoe ver men gaat .Zelfs de DDR en de nazi deden het minder .

 2. Ik vind het allemaal erg grappig.
  Heb jarenlang bij gelegenheid kennissen verteld op basis van mijn eigen bevindingen dat het er bijna alles wordt afgeluisterd en gecontroleerd.

  ” Neehoor, was steevast het antwoord, ” je ziet vast spoken, want we zijn gen totalitaire regime. Dit zijn allemaal complottheorieen”

  Nu lach ik graag voor de open ramen.

 3. Dus alles wordt afgeluisterd door middel van meerdere systemen en “Prismen”. Alles, omdat Nederland een zeer klein land is, is het super gemakkelijk. De bevolking is net het aantal van een groot wereldstad.

  Sorry, moest even tussendoor onderbreken om te lachen over de beweringen voor “Privacy” van de verschillende databanken die werden aan de goedgelovigen van de 2Kamer gegeven. Die hap-slik alles geloven en voor zoete koek slikken.

  Maar nu de volgende vraag: hoe is het mogelijk bij deze Orwelliaanse controle nog criminaliteit te hebben? Of is het nog steeds bewust toegestaan omdat iemand er dik aan verdient?

 4. Eigenlijk de laatste vragen zou ik aan Le Roi Danse moeten voorleggen onder het rubriek: ” Vraag het aan Le Roi Danse”.

  🙂

 5. VVD = US = SD = KGB policy dus wat NIET verassend dit.

  Vooral die enge linkse mensen afluisteren hoor… je zou maar eens de economie vlot trekken en het een beetje beter maken voor iedereen behalve het Gooi….

 6. @6, “Wie niets te verbergen heeft, doet de ramen open”.

  🙂

  Dronen zijn niet van vandaag maar nog van de tijd dat massaal/illegaal afluisteren ontkent werd.

  🙂

Reacties zijn gesloten.