Nijmegen wil rechtse Bruls-braller uit Venlo ook niet

Waren ze daar even blij dat die PvdA-mevrouw Sharon Dijksma het niet zou worden omdat er uit de achterkamertjes geklapt zou zijn, pff, net op tijd een stokje voor dat mens gestoken en op zoek naar een nieuwe burgemeester dus.

Krijg nou wat, volgens de fractievoorzitter van GroenLinks in Nijmegen, Noël Vergunst, zou Bruls van het CDA nu echt de beste kandidaat zijn.
Een nieuwe landelijke trend van GroenLinks om het CDA te paaien? Wéér een rechtse draai? Weet GroenLinks eigenlijk wel wie ze in huis halen?

Deze man was eerder het opperhoofd van Venlo, en bralde daar onder meer het volgende:

“Het moet in Venlo afgelopen zijn met die linkse cultuurcorrecte types die het allemaal beter weten”.

Hier kan je zien wat deze man verder ook nog raar lult over iemand uit Oost-europa.

Gelukkig is er in Nijmegen een actie gestart om die man daar uit de stad weg te houden, ga maar lekker terug naar Venlo, enge man.

5 gedachten over “Nijmegen wil rechtse Bruls-braller uit Venlo ook niet”

  1. Klinkt als een progressieve man die eindelijk eens broodnodige hervormingen gaat invoeren in Havana aan de Waal, daar heb je iemand uit Braunau aan de Maas voor nodig!
    Denk toch eens als Groenlinkser, mensen!

  2. @1: Arnold:

    Er zijn al heel veel brul-kikkers gesignaleerd onderweg naar Nijmegen om Bruls het spreken onmogelijk te maken.

    Wat een sukkels die GroenLinksers, ongelooflijk.

  3. Dat je niet zit te wachten op Dijksma, daar kan ik me iets bij voorstellen, maar om dan gelijk maar een CDA’er ervoor in de plaats te nemen gaat wel weer erg ver.

  4. Zuid Nederland, een verrijking voor het Noorden. Kunnen we ze niet aan België geven? Hebben we eventjes rust de komende jaren.

Reacties zijn gesloten.