De nieuwste Russische lievelingsopposant is op zijn best een soort Wilders

DPNITegen “de elite”, tegen het belasten van de hardwerkende Rus, voor herstel van de Russische grootheid, te beginnen met herannexatie van Oekraïne. En er moeten meer Russen gefokt worden.
Aleksej Navalny, de nieuwste lieveling van de Vrije Wereld, is oprichter van de Nationalistische Russische Bevrijdingsbeweging, in het Russisch levert dit het acroniem ‘NAROD’ op, volk.
Een echo van het Russische Nationalistische Bevrijdingsleger, RONA, een afdeling van de SS.

Begrijp mij goed, ik ben er niet voor dat zo’n vent vijf jaar wordt opgesloten. Maar om hem nu als de grote vrijheidsheld tegen de gemene Poetin in te zetten…
Iedereen lijkt wel geschikt voor die rol. Denkt u dat Timmermans en de zijnen zich druk zouden maken om de gevangenisstraf van “anarchopunks” die een kerkdienst in een kathedraal verstoren als zij elders vandaankwamen?
Illustratie: het logo van de Beweging Tegen Illegale Immigratie waarmee NAROD samenwerkt.
Symbooltje, waor?
Hij is naar verluidt ook antisemiet, maar zoekt u gerust zelf even verder, ik vond dit al verhelderend genoeg.

4 gedachten over “De nieuwste Russische lievelingsopposant is op zijn best een soort Wilders”

 1. En een minister van Buitenlandse Zaken van een regering die de russische activist Alexander Dolmatov de dood ingejaagd heeft, heeft de ongehoorde brutaliteit ‘bezorgdheid’ uit te spreken over de rechtstaat onder Putin…..
  Dat ook nog eens op dezelfde dag dat de regering waar hij deel van uitmaakt voor de vierde achtereenvolgende keer probeerde de heer Bah in Afrika letterlijk te dumpen.

 2. Vijf jaar voor verduistering van €400.000 is wat veel. Maar oplichters dienen nu eenmaal gestraft te worden.

 3. Onze “minister”en andere “hoogwaardigheidsbekleders” spreken hun verontrusting uit over de Russische “rechtsstaat”! Waarom hoor ik deze infantiele klonen van het menselijk ras nu nooit eens over de daden van “rechtsstaten”als de V.S, Israel, etc.etc?

 4. @2, inderdaad maar het hangt er van af met welke maatstaf je ernaar kijkt. Ik zou het niet weten of het beter is zoals bijvoorbeeld wij hier in het Westen nooit bankiers veroordelen voor het feit dat ze een algemene crisis door bewust toedoen hebben veroorzaakt. En dat straks V.d Rey met een aai op de bol de volgende gelegenheid krijgt om Maffiabaas te blijven spelen.

  Daar tegenover zitten onze illegalen met strenge regimes in gevangenissen.
  Het is maar wat je voor kiest.

  Voorts zijn onze politici helemaal de richting kwijt want wij van het Westen zijn Al Qaida in Syrië op dit moment hard aan het bewapenen, terwijl wij tegen ze in Afghanistan hebben gestreden. Begrijp je nog iets van?

  Nu doen we de taliban op vliegtuigen richting Midden-Oosten zodat ze daar rustig aan kannibalisme mee kunnen doen en straks met onze politici op de foto mogen gaan staan.

Reacties zijn gesloten.