Nieuwe fase: schieten op “illegale vreemdelingen” als waarschuwing

Inmiddels schieten bewakers ook op “Illegale vreemdelingen”. In de nazitijd werd je zoals dat heet: auf der Flucht erschossen, dat mochten de bewakers doen als je het kamp uit probeerde te komen, gewoon neerknallen die mensen. Zover kwam het vandaag nét niet, maar de pistolen werden dapper getrokken.

Vandaag werd er een waarschuwingsschot gelost door een bewaker van de DJI. Een man uit het detentiecentrum in Zeist had blijkbaar hulp nodig en moest naar het ziekenhuis. Hij probeerde weg te rennen, daar kan ik me alles bij voorstellen. Voor de bewaker was dit al een reden om op straat te schieten naar de man. Misschien is hij een van die BOA’s die wapens willen hebben? Die hebben ze dan blijkbaar al, misschien was het zelfs wel een bewaker van G4S, dat laatste bedrijf levert immers bewakers als TOTAAL oplossing aan Justitie. Wanneer gaat de politiek deze gevaarlijke boel eens serieus nemen? Welke partij gaat in zijn verkiezingsprogramma opnemen dat dit stinkbedrijf direct wordt verwijderd uit dit land? TOTAAL weg ermee?

Gottegot, zelfs een helicopter en en het Burgernet werden ingeschakeld. Allemaal op jacht naar de Illegale Vreemdeling. Volgende stap is dat zo’n man doodgeschoten wordt, of dat de burgers aka NSB’ers in dit land die dolgraag met de politie willen meewerken ongestraft zo’n man vermoorden, de zieke geesten in dit land zijn er rijp voor. Dan moet hij immers maar geen vluchteling of illegaal willen zijn, allemaal zijn eigen keuze, en ja, binnenkort krijg je ook nog een premie als je zo iemand  kan vinden en verraden.

Aanvulling: net nog een bericht van onze reageerster Liesbeth gekregen over miljoenenfraude van G4S, hier kan je het lezen.

6 gedachten over “Nieuwe fase: schieten op “illegale vreemdelingen” als waarschuwing”

 1. Ja, mijn maag draaide zich om toen ik hoorde wat er gebeurd is vandaag…..

 2. Die link die Liesbeth stuurde ( onderaan) is ook heel interessant. Die gaat onder andere over miljoenen aan fraude en omkoping door G4S in verband met de electronische enkelbanden. Ambtenarij wist het maar deed niets, ook de politie niet. Gaat over het VK maar zal hier niet anders zijn.

  Is onder andere Teeven niet een vurige voorstander van dat tagging?

 3. @2, Ja, ik heb het stuk waar Liesbeth op attendeerde ook gelezen. En inderdaad….ook hier zijn maffia en staat steeds meer met elkaar verweven dus het kan ook hier zo maar dat er zo’n schandaal opduikt. Grappig, of eigenlijk: hondsbrutaal, dat men wel altijd naar Rusland of Italië wijst met de vinger als het om de verwevenheid van maffia en staat, om corruptie gaat.
  En inderdaad: Schreibtischmörder Teeven is voor die enkelbanden. Ik zou haast zeggen: uiteraard.

 4. Binnenkort auf der Flucht erschossen voor iemand wiens enige ‘misdaad’ zijn illegaliteit is.
  Prima verwoord, Le Roi.

 5. @4: Sjaax:

  ” auf der Flucht erschossen”

  Ditt land wilde de Vluchteling niet. Daarom schoot dit land op hem toen hij wilde vluchten.
  Nergens op de planeet ben je nog veilig als je op de vlucht bent.
  NSB’ers worden gevraagd je te zoeken, bewakers mogen op je schieten.
  Vluchten kan niet meer. Het wordt tijd dat dit eens voor anderen gaat gelden..

 6. Afschieten van vreemdelingen is De TOTAAL oplossing dat de Nederlandse staat met G4S heeft afgesproken, waarvan acte. (Staatssecretaris wordt in de 2Kamer toegejuicht)

  Endlösung.

Reacties zijn gesloten.