NIEUW!!! Krapuul in vogelvlucht

Vanaf vandaag starten we met een nieuwe dagelijkse rubriek “Krapuul in vogelvlucht. Korte berichtjes over dagelijkse krapuliteiten. Iedere dag klokslag 18:00 uur zal deze gepubliceerd worden.

 

Alt-right, de frisse (toetsenbord)strijders van Baudet

“Alsjeblieft tien doden, we hebben een terroristische aanslag nodig. Fuck de linkse mensen in de stad.” – zomaar een stukje tekst van een alt-right forum (alt-right een hand over hand toenemend gedachtegoed waarin het witte superioriteitsdenken centraal staat).

Volkskrant verslaggevers hebben een tijdje wat fora gevolgd van mensen die FvD helemaal geweldig vinden. Het blijkt een poel van haat en geweld te zijn. Dit zijn de toetsenbordstrijders van Baudet.

 

 

Of een land veilig is? Daar gaat die ambtenaar wel over

“De afweging of iemand wel of niet in aanmerking komt voor asielbescherming in Nederland wordt gemaakt door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), niet door de Afghaanse minister van migratie”, aldus het ministerie.” – bron NOS

De arrogantie van de IND is groot. Maar dat hij zo groot is, nee, dit is toch weer nieuw.

 
 

Je was er bij dus je bent er bij

De NOS en aanverwante media zagen eindelijk aanleiding aandacht te besteden aan de grote demonstratie tegen racisme gisteren in Amsterdam. Een Kamerlid van GroenLinks vond het belangrijk om namens De Jaap mensen in het zonnetje te zetten die er niet van gediend zijn een microfoon onder de neus te krijgen en de vraag te krijgen waarom ze geen afstand namen van een of andere kreet van één persoon, met PANG er in, over Baudet. Het tekent GroenLinks dat ze er zo’n opmerkelijk activistisch Kamerlid op nahouden, het tekent de Nedermedia dat ze de Jaap als belangrijke bron gebruiken – en ja, de Pimwin. Nooit, nee nooit hoor je over de politieke moord op Els Borst in dit land. Hoe zou dat nou komen?