Nepsoldaatjes en uitgerangeerde Volkssturm hopen op oorlog in Schilderswijk

O kijk, nog een club halvegaren die hoopt op oorlog in de Schilderswijk en die nazi-bende Pro Patria een hele toffe club vindt getuige deze zin:

“Het grote voordeel van de hele gang van zaken is, dat iedereen nu nauwkeurig weet wie de boeven zijn. Dat is niet Van Aartsen en ook niet het clubje Pro Patria.”

Worden dezen met hun oproep tot geweld nu ook aangepakt door Rutte en Asscher:

“We zullen zien of Den Haag bestuurders kent of bestaat uit een gezelschap weifelende mietjes die, net als de rest van de Nederlandse politiek, lafheid vertaalt in ‘tolerantie en begrip’. Als dat het geval zou zijn, bestaat er nog één voortreffelijke oplossing: “Heren mariniers: kom er maar weer in, u mag op lappenjacht.”

Het is allemaal diep triest maar toch zit er ook nog iets van humor in: ze spreken over ‘weifelende mietjes’ daarmee suggererende dat dit clubje uitgerangeerde Volkssturm-leden zichzelf kennelijk erg flink vindt.
Maar dan moet de lezer toch eens naar die totaal uitgebluste, afgeleefde gezichten kijken.
En…o look! Who’ve got there?!

7 gedachten over “Nepsoldaatjes en uitgerangeerde Volkssturm hopen op oorlog in Schilderswijk”

 1. Dit is de spijker op de kop die getuigt van de overeenkomsten tussen de opkomst van het fascisme heden in Nederland en in Duitsland in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Waarbij de huidige rechtse regering helemaal geen tegenkracht wil zetten. Het is goed zo, denkt de brave VVD-stemmende burger.

  “…..lafheid vertaalt in ‘tolerantie en begrip’. Als dat het geval zou zijn, bestaat er nog één voortreffelijke oplossing: “Heren mariniers: kom er maar weer in, u mag op lappenjacht.”

  Het laatste kan direct gelezen als een oproep gelijkwaardig aan het oproep tot de bekende Kristallnacht. In onze land zou het waarschijnlijk Boerkanacht of Kutbuitenlandersnacht gaan heten.

  Wat is het leuk om een brave burger te zijn, zeg!

 2. OSL=oud strijders legioen. Waartegen hebben die zakkenwassers eigenlijk gestreden? Of moet ik zeggen wie hebben ze uitgeroeid? Onschuldige kampong bewoners misschien?
  Oud strijders legioen=nazi’s in opleiding!

 3. Als je ziet wie er meewerkt aan en schrijft voor OSL-Stavast weet wat voor een verzameling minkukels met nazistische trekjes dat zijn.

 4. Gaat Mat Herben de troepen aanvoeren met zegen van de Paus? Voor wie dit ontgaan is, MH is namelijk ook nog eens pausoloog, of vaticanoloog.

  @Ralph, bedankt voor de link. Het is nuttig om ook aan de andere kant te kijken wat er zoals speelt, voordat je er op straat mee geconfontreerd wordt. Dit brengt mij erop een nieuwe folder in mijn boekmarks aan te leggen, waar ik dit soort rabiate sites kwijt kan. Ook om ze bij elkaar te houden en niet er iedere keer langs te hoeven gaan als ik door mijn bookmarks blader. Ik denk dan aan DDS, TPO, Hoeiboei, deze standvastige soldatenclub, Gates of Viena, Document.no, Nordfront.net, Frontpage Mag, etc. Mijn vraag aan de lezers is, hoe moet ik die folder benoemen: voorlopig gaat ie onder de naam ‘domrechts’, ik denk ook aan ‘bangrechts’, maar als iemand een betere suggestie heeft, neem ik die graag over.

 5. Ach, men wordt eindelijk wakker bij Omroep West zo lijkt het.

  en je hoeft niet om actie te roepen naar Opstelten, Asscher of Teeven hoor, die hebben het te druk met levenslange proeftijd, uitzetten van kinderen en oppakken en uit elkaar rukken van Islamitische gezinnen waarin waarschijnlijk één van de gezinsleden zich ooit heeft laten ontvallen op het internet dat Syrië hem best een leuk land leek.

  Dat is belangrijker dan achterlijke gewelddadige kaalkoppen met Nazi Sympathieën….

Reacties zijn gesloten.