Nederlanders vinden mensenrechten best wel belangrijk

Er is weer eens een onderzoek gedaan en Nederlanders vinden mensenrechten best wel belangrijk. Ja dûh! Waarom zit er dan nu een kabinet dat de ene afspraak over mensenrechten na de andere aan zijn laars lapt? En waarom doet niemand daar iets aan en laat het gewoon gebeuren? Iedere keer weer lees ik in de media dat het Europese Hof een maatregel veroordeelt omdat die tegen gemaakte afspraken ingaat over hoe je met mensen om moet gaan. Jonge asielzoekers opsluiten? Moet gewoon kunnen. Illegalen opsluiten? Moet gewoon kunnen. Allemaal TEGEN de afspraak beste mensen!

Dan zijn er ook nog de morele kwesties die misschien niet zo duidelijk in de URVM  staan, maar eh, kinderen die hier al bijna hun hele of hun halve leven hebben gewoond, schop je NIET meer het land uit! Stelletje hufters.

3 gedachten over “Nederlanders vinden mensenrechten best wel belangrijk”

 1. “Tweederde van de Nederlanders vindt het belangrijk op te treden tegen kwesties die te maken hebben met asielzoekers.”

  wat is dat nou voor een vage shit?

  betekent dat dat de oorzaak waardoor mensen vluchtling worden weggenomen moet worden of betekent dat dat we geweld gaan inzetten tegen asielzoekers?

  “Een derde van de respondenten heeft geen directe associatie.”

  kortom, zo’n vijftig zetels in de TK kun je vullen met mensen als Hitler, Stalin, Pol Pot, Milosevic en gajes van de PVV zonder dat deze kiezers iets doorhebben

  het had een onderzoekje van Maurice kunnen zijn

Reacties zijn gesloten.