Nederland slaat internationaal pleefiguur met Zwarte Piet

Zeurpiet? Blijkbaar toch niet echt een "schoorsteenveger"
Zeurpiet? Blijkbaar toch niet echt een “schoorsteenveger”

Ja hoor, het is zover, we hebben internationaal de aandacht weten te trekken met onze leuke folklore van iedereen achterlijk te vinden die onze debiele tradities niet weet te waarderen, onder de dominantie van domrechts dat hier sinds Fortuyn de scepter zwaait. We zijn nu al zover dat blijkbaar zelfs de Verenigde Naties geconfronteerd worden met dat deel van onze bevolking dat een significant meer dan gemiddeld aantal genen deelt met Neanderthalers:

“Hoewel er stevig wordt gedebatteerd over deze door onafhankelijke deskundigen aangekaarte discussie, moeten deze personen niet worden aangevallen op hun persoonlijk integriteit. Dit gebeurt nu in de vorm van pesterijen en intimidatie”, luidt de verklaring.

Voor zover ik dat al niet deed vanwege al die lollige Nederlanders op de diverse campings in Europa, zal ik in het vervolg al helemáál willen verbergen dat ik een Nederlander ben tijdens mijn vakanties in Europa.

1 gedachte over “Nederland slaat internationaal pleefiguur met Zwarte Piet”

  1. Tja, die stoute Nederlandse kinderen toch ook. Een beetje een grote bek openscheuren en anderen met geweld/ de dood bedreigen. Los van de verdere beledigingen.

    Niet zo gek dat Sinterklaas daar heel verdrietig van wordt.

    Oh, wacht..

Reacties zijn gesloten.