Nederland is net zo’n ‘Knoflookland’ als Griekenland, Italië en Spanje

Nederland, het land dat met een opgeheven vingertje heeft bedongen dat al die landen die hun financiën niet op orde hebben dat maar eens moesten gaan doen. Dat er strenge afspraken gemaakt moeten worden waar ook íedereen zich aan moet houden! Iedereen!

Dat land heeft het moeilijk, ligt wel in Noord-Europa, maar heeft een lage groei vergeleken met andere Noord-Europese landen. Eigenlijk is het qua bende op de financiële markt net zo erg als de landen die heel denigrerend met ‘Knoflookland’ worden aangeduid door de Nederlandse populisten.

Dit land krijgt nu koekje van eigen deeg. Als het niet zo triest was, zou je er om kunnen lachen. Maar doordat er door sommigen een bende van is gemaakt, moeten bijna alle bewoners de prijs hiervan betalen. Alleen die ‘sommigen’ ontspringen de dans, zoals altijd.

1 gedachte over “Nederland is net zo’n ‘Knoflookland’ als Griekenland, Italië en Spanje”

  1. In 25 jaar… afgegleden van een Scandinavisch Model Welvaarts Staat met Noord Europese Nuchterheid (Kijk maar naar Groningen en Friesland als je dat nog eens wilt proeven die nuchter heid) naar een Knoflook vreter corrupt politicus crap met alleen maar boze mensen vol met afgunst.

    Vooral de laatste 15 jaar ging het snel. Wat mankeert mensen dat ze zo hun eigen verworvenheden overboord gooien.

Reacties zijn gesloten.