Nederland is niet anders dan België, Italië of Griekenland

Dat wordt in de wereld, je weet wel, dat grote deel van de aarde buiten Nederland, achter die dijken waar Nederland zich heeft verscholen sinds we massal xenofoob zijn geworden, gevonden. Eerst hebben we Geert Wilders ons de risé van de wereld laten maken met zijn geschoffeer van hele bevolkingsgroepen en zijn vrijspraak van discriminatie en haatzaaien. Nu hebben de VVD en het CDA er voor gezorgd dat we helemaal lekker op de kaart staan. Als het CDA en de VVD niet met die klier in een wanstaltige constructie waren gedoken, was dit niet gebeurd.

We staan gewoon voor lul en ik ga buiten Nederland alleen mijn tweede taal spreken, ik ben geen Nederlander meer buiten Nederland. Schaam me dood!

2 gedachten over “Nederland is niet anders dan België, Italië of Griekenland”

  1. De Grinnikslang, slechtste-mp-van-nl-ooit, heeft heel wat uit te leggen aan moeder’s keukentafel! Land inclusief bewoners te grabbel gesmeten, een hele grote groep mensen die het wél goed voor hebben met de samenleving en hoe deze prettig vorm te geven van zich vervreemd. Je zou een schaamteloze afrekening verwachten tijdens zo’n debatje, maar wat blijven ze netjes allemaal. Ik vind Mark R. een grote flop! In een fijn bedrijf zouden ze zo iemand ver weg degraderen. Faliekant mislukt, dus verder onbruikbaar.

Reacties zijn gesloten.