Naziwappies demonstreren in Amsterdam

In Amsterdam demonstreren zo’n 15.000 mensen tegen de pedo-elite en de fascistische dictatuur van de communist Rutte de niet bestaande coronamaatregelen. Ik zal wel weer een zwik linkse clowns in mijn mentions krijgen (looking at you, Vrije Bond) die me uit komen leggen dat dit geen asociale imbecielen zijn, maar Slachtoffers van de Globalisering en dat het allemaal de schuld is van Rutte, maar dat moet dan maar. Een verslagje in tweets. Volg @wappiehoekje op Twitter voor updates.

FVD, BVNL, Voorpost, Viruswaarheid, de fascistische Defend-groepen en Nederland in Opstand zijn aanwezig. FVD en de nazi’s van Voorpost trekken uiteraard gebroederlijk samen op. Er is ook weinig verschil tussen beide clubs:

Om je een indruk te geven welk soort kwaadaardige imbecielen hier rondloopt:

En daar hebben we de pedo-elite. Micha Kat zit in de gevangenis (sleutel weggooien, aub), maar zijn idealen leven voort:

Uiteraard is Ben van der Kooi aanwezig, evenals overigens Tinus Koops, ook al zo’n fraai exemplaar:

Gelukkig valt er ook wat te lachen:

We kunnen uiteraard nog uren doorgaan, maar laat maar zitten. Mocht het alsnog gierend uit de klauw lopen, komen we terug met een update. En voor degenen die denken: ach, laat die gekkies toch, het is maar een paar procent van de bevolking:

Uitgelichte afbeelding: Von Leonhard Lenz – Eigenes Werk, CC0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=96285859