Narcistische Leugenaars ’13

Die Tofik toch… Samen met Jolande vecht hij om het leiderschap van een ver van de koers geraakt scheepje, dat nog ladingen water maakt ook. Ik kan me eigenlijk geen beroemde schipper herinneren die ooit zo ver uit de koers raakte als Groen Links nu. De schipper van de Amoco Cadiz misschien? of die van de Herald of Free Enterprise?

Eigenlijk lijkt de laatste me ook mede gezien het feit dat Groen Links tegenwoordig heilig gelooft in “Free Enterprise” het meest toepasselijk, mede vanwege het feit dat wanneer het Groen Links niet lukt de laaddeuren te sluiten het bootje waarschijnlijk tijdens de komende verkiezingen zinkt.

 

Tofik dus, de man die de hondse behandeling die hij kreeg op heerlijk Orwelliaanse wijze wist te duiden met “bewijst dat Groen Links geen Allochtonenknuffelpartij is”. Tofikje toch, je weet toch dat alleen tamme huisdieren geknuffeld worden, welnu , dat geldt ook voor huisallochtonen, dus zodra jij de waanvoorstelling bezigde dat jij net zo gelijk was als witte Limbabwiaanse of Grachtengordeliaanse kandidaten was je niet knuffelbaar meer.

Maar die Tofik heeft dus iets geopperd, namelijk: “GroenLinks moet samen met PvdA, D66 en mogelijk de Partij voor de Dieren een nieuwe progressieve partij gaan vormen” – hij brabbelde nog wat meer namelijk: “Volgens Dibi zijn linkse partijen nu elkaar ‘de hele tijd aan het aanvallen’. Maar zo groot zijn de verschillen helemaal niet”.

Maar Tofikje toch, heb je wel eens gehoord van “Truth in Advertizing”? Je pleit helemaal niet voor een “Linkse Partij” maar voor een Neoliberaal wangedrocht. Vandaar dat je de SP er dan ook niet bij wil hebben. Je zou eens Links kunnen worden.

Ach, niet vreemd natuurlijk dat iemand die binnen “Groen” “Links” is opgegroeid het verschil niet ziet. Maar ik heb nog wel een leuke afkorting voor je partij: NL’13… Dan kan je zelf claimen dat het “Nieuw Links” betekent, kan je stilletjes weten dat het Neo Liberalen betekent, terwijl wie echt links is weet dat het Narcistische Leugenaars betekent.

2 gedachten over “Narcistische Leugenaars ’13”

 1. Inderdaad hebben ze hem een “hondse behandeling” gegeven zoals het hoort voor een allochtoon binnen een Nederlandse vereniging. Het is enkel bedoeld om hem zijn plekje aan te wijzen. Koest. Eigen mensen gaan voor.

  Uitgezonderd knuffelallochtonen die weten dat ze voor decoratie bedoeld zijn zodat de witte slavenmasters altijd kunnen pronken met ” …Zie hij doet het helemaal als ons! Hier! Geef een potje, jij!”

  Daarom mag van mij Dibi zeggen alles wat hij wil.

 2. rond 1900 had je brave burgerdames die koekjes en gebreide sokjes uitdeelden aan het luie arbeiderskrapuul. Dat hun echtgenoten de arbeiders uitbuitten en afknepen werd wel ff vergeten.

  Hun achter achter kleindochters hebben ook zo iets; in een dure jurk met een Vuittontas (gemaakt door arme sloebers) voor een vergoeding van 7000 euro per maand iets brabbelen over het milieu.

  Daarna snel in een 4wheeldrive naar het tweede huis , eerst langs Dirk van de Broek een fles slaolie, als je die in de dieseltank gooit ben je erg groen dus.

  Laten we wel zyn;
  Groenlinks en VVD en D66 zyn voor de sociale bovenlaag

Reacties zijn gesloten.