Na val Wilders hebben alle CDA’ers in het verzet gezeten

De collaborateurs van het CDA in de PVV-gedoogconstructie weten niet hoe snel ze na de afgang van Wilders moeten laten weten dat ze toch in het verzet hebben gezeten. Klinkt bekend hè? Na de oorlog had ook heel Nederland in het verzet gezeten, daarom waren er ook zoveel mensen aangegeven en afgevoerd.

Ik heb niet eens met verbazing naar die CDA’ers zitten kijken na de aftocht van Geert, ze hadden al zo lang moeten doen of ze het leuk vonden. Van wie eigenlijk? Als ze het allemaal helemaal niks vonden, waarom hebben ze dat niet eerder gezegd? Bang om die laatste paar zetels ook te verliezen? Gaat alsnog wel gebeuren. Wie gelooft ze nog? Eerst volop mee in moslimpesten, nu volop begrip en tolerantie (behalve bij de achterban), is toch een flinke draai van de partij die Bos ooit beschuldigde van draaien.

Maar het CDA zal nog heel wat schoon moeten maken wil het van zijn bruine geur en kleur af kunnen komen. Dat gaat niet lukken voor 12 september.

3 gedachten over “Na val Wilders hebben alle CDA’ers in het verzet gezeten”

  1. Had even de illusie dat Henk Bleker, bewust van alle kritiek op zijn collaboratie, zich NIET kandidaat zou stellen als CDA-lijsttrekker. Maar wat gebeurde er (volgens mij ook nog na sluitingstijd)?

  2. Helemaal goed! De man wordt nergens door belemmerd. Niet door principes of enige moreel besef. Alles voor de macht en het aanzien. Een rasechte CDA’er.

  3. Henk Bleker wordt bijgestaan door Jack de Vries vandaar dat geweldige motto : Eerlijk Helder Bleker.
    Mocht Bleker partijleider worden dan kunnen we De Vries parmantig de Haagse Arena weer binnen zien lopen met een bedank-baan. Zijn wachtgeldperiode zit er nu zo een beetje op dus het wordt tijd dat Jack gezinsverlater Vries weer een paar centen verdiend om vriendin te onderhouden en koters en ex de alimentatie te kunnen betalen. Bij de volgende verkiezingen mogen we dan het motto van Jack op de posters zien:
    >Breed CDA draait nog steeds mee<

Reacties zijn gesloten.