MOE-landers beboeten nog voordat ze iets gedaan hebben

Wat een brave mannetjes toch die uit de PVV zijn gestapt. Oost-Europeanen die in de hofstad wonen zouden al bij voorbaat een boete moeten betalen ook al hebben ze niets gedaan wat strafbaar is, stelde 1 van die jankerds, Paul ter Linden, deze week nog voor. Zielig doen bij Nieuwsuur maar ondertussen gaat hij verder met het promoten van zijn smerige extreem-rechtse plannetjes.

Als het aan de ex-PVV’er ligt, moeten Oost-Europeanen een borg betalen van 500 euro om te voorkomen dat ze boetes voor foutparkeren en andere verkeersovertredingen niet betalen. Die krijgen ze pas terug, indien ze geen boete te hebben gekregen, als ze teruggaan naar hun land.

Twee jaar geleden stelde hij het volgende voor op een forum van de website Gay.nl:

Het kan misschien wel hard klinken, maar waarom kunnen we ze ( mensen met HIV, LRD) niet “brandmerken” of iets dergelijks? Dat zal heel veel nieuwe besmettingen voorkomen. Nederland is te tolerant.Als je boven het geslachtsdeel een tatoeage ziet, kun je meteen zien of hij oneerlijk is geweest. Dat is een harde opmerking, maar zo denk ik er gewoon over.

Vossen, haren, streken.

8 gedachten over “MOE-landers beboeten nog voordat ze iets gedaan hebben”

 1. Het bevestigT mijn mening dat de PVV een verkapte nazi beweging is. Dat geldT voor zowel de vroegere als de huidige aanhangers!

 2. Stuckart wilde aanvankelijk ook eerst aan de geslachtsdelen van joden zitten…..
  En zo zien we maar weer dat Lodewijk Asscher niet de enige is die de hobby’s van de kopstukken van het Derde Rijk nieuw leven in wil blazen met zijn gore schedelmeetplannetjes.

 3. H. Van Baalen in zijn studententijd ondertekent een brief met H.H.. Die was toen dus al boven de achttien. Feitelijk meerderjarig. Nu zit hij lekker op het pluche van het EP. Ik wil in deze geen advocaat van de duivel spelen maar Paul ter Linden was ten tijde van de uitspraak nog maar zeventien. over zijn opleidingsniveau wil ik het dan nog maar niet hebben , maar zeker is denk ik wel dat hij op dat moment niet op de Universiteit zat , geen Student dus maar vermoedelijk gewoon leerling en LEERPLICHTWET. Ooit geen zeventienjarige jongen gekend, mentaal nog een klein beetje heleboel onvolwassen, die dan een `foute, gekke`uitspraak doet. Ik wil het aantal daarvan niet de kost geven, want den ben ik morgen straatarm. Beetje relativeren, maar wel blijven oplettten hoe dit soort `jongetjes zich ontwikkelen`. Mvrgr.

 4. In 2010 was Ter Linden 20 toen hij HIV’ers wilde brandmerken met een tattoo in de buurt van hun ding. Beetje apart want vrouwen en kinderen kunnen net zo goed dat virus hebben. Dus ja, hij was (en is waarschijnlijk) een beetje dom.

  En nu in 2013 is hij dus 23-24, en dat rare nieuwe idee van hem deze week kan je dus aan een volwassen man toeschrijven dacht ik zo.

  Arnold schreef eerder ook al iets over dat brandmerken.

 5. In Malaysia kryg je als werkgever een fose boete als je iemand in dienst neemt die geen visum heeft.
  Ongeacht wie het betreft als je in nederland van een werknemer geen belastingverklaring in je orner hebt kun je behoorlyk beboet worden.

 6. Telkens weer moeten we vast stellen naar gelang de feiten bekend worden dat een hele generatie jonge mensen, aantal van dergelijke zitten in het Parlement voor verschillende partijen, totaal verloren generatie is voor Nederland.

  Wat Van Baalen, ter Linden, Zijlstra en de hele zootje van deze generatie kun je steeds waarnemen aan hun wereldvreemde, totalitair-nazistische, narcistische uitspraken en bijzondere mentale beperkingen. Maar goed, daar vullen we onze representatieve politieke organen mee.

  Dan ziet onze politiek gebeuren overeenkomstig uit.

 7. @ joke Mizee, je hebr gelijk joke, de uitspraken m.b.t. hiv geinfecteerden dateren inderdaad uit 2007. In 2010 was hij dus inderdaad 20 , en nu dus 23-24. Dank voor de correctie. Mvrgr.

Reacties zijn gesloten.