Mirjam Sterk (CDA) weer eens in de bocht, Zilvervlootsparen terug en woningcorporaties inzage BKR

Ja die Sterk is me er een! Vele briljante ideeën ontspruiten aan haar hoofdje, hoe houdt ze het vol? Nu komt het jaren vijftig gevoel weer helemaal naar boven, kinderen moeten leren sparen! Zilvervlootsparen moet er weer komen. U weet wel voor jongeren die met een koptelefoon van bijna 400 euro op hun hoofd lopen, die kunnen mee doen met een systeem waarbij ze maximaal 200 euro per jaar sparen en dan krijgen ze van de overheid 10% cadeau. Jawel, 20 hele euro’s per jaar.

Verder wil Sterk dat woninbouwcorporaties, zoals Vestia, inzage krijgen bij BKR. Dit om te voorkomen dat mensen te diep in de schulden komen. En wie gaat voorkomen dat corporaties als een Vestia in enorme problemen komen, waardoor wij als belastingbetaler er weer voor op mogen draaien?

Verder weet Sterk-‘de Wijze’, dat de hele crisis mede veroorzaakt is doordat mensen te veel lenen. Jaha, echt waar! Maar geen woord van deze trut over de banken en andere financiële instellingen, of laten we het even concreter houden, over de mensen die daar werkten en zichzelf op een gruwelijke wijze verrijkt hebben ten koste van andere mensen hun leed. Speculeren met hard verdiende centen, kredieten geven waar dat niet kon, speculeren met lucht en er dan uitgeschopt worden met een miljoenenbonus en je rot lachen. Daar hoor je Sterk niet over. De trut.

 

9 gedachten over “Mirjam Sterk (CDA) weer eens in de bocht, Zilvervlootsparen terug en woningcorporaties inzage BKR”

 1. –Zilvervloot–

  VoC-mentaliteit. Wat een enorm stelletje randdebielen, bij het CDA. Die mensen zijn echt compleet wereldvreemd. Gehersenspoelde schaapjes. Zou er -bijna- medelijden mee krijgen. Bijna.

 2. Ik snap die BKR inzage voor woningcorporaties niet. Krijg je dan een voordeliger huurwoning? Korting als je je huurwoning wil kopen? Ik begrijp wel meer niet.

 3. #2 Is ook de bedoeling, dat je er niks van begrijpt. Dan durf je er ook geen vragen over te stellen. Ik mis trouwens die leuke spotjes van Leen best wel; toen durfden de mensen tenminste nog te consumeren..

 4. Nee hoor @2 , dat is om er voor te zorgen dat Hullie soort mensen geen appartement huren in het miljoenenproject voor de rijken waar Vestia tegenwoordig voor bezig is …

 5. Inzage woningcorporaties in BKR is gewoon stapsgewijs invoeren van de totalitaire staat.

  We zullen nooit de vrijheden kunnen behouden met mensen als Mirjam Sterk die o.a. tegen Vrijheid van meningsuiting zijn, tenzij het niet een rabiaat rechtse mening betreft.

 6. Ik heb eens geweigerd een bewijs van dat ik altijd mijn huur betaald had over te leggen aan een makelaar waar ik een woning wou huren. Ik had dat weliswaar altijd braaf gedaan, en ik had nog wel een bewijs van mijn inkomen laten zien, maar ik weigerde mij als een schooljongen om een briefje te laten gaan smeken bij mijn woningcorporatie. Dus veertien jaar later woon ik nog steeds op dezelfde plek. Wat die lui zich allemaal menen te kunnen permitteren…

 7. ik heb ook veel geleend, maar geen leed aan overgehouden, dus praat voor jezelf, of is dit een site om alleen populistische uitspraken te doen zonder onderbouwing, dan zou ik zeggen vooral ermee doorgaan, succes zal het nooit worden. Vergeten niet ook de topmannen van energiebedrijven, telecom, food, etc. ook aan te spreken op hun buitensporige vergoedignen, scheelt mij goedkoper tanken, lagere beltarief en lagere voorschotnota’s

 8. #8 Ene Jan debiteert: ` dus praat voor jezelf, of is dit een site om alleen populistische uitspraken te doen zonder onderbouwing, dan zou ik zeggen vooral ermee doorgaan, succes zal het nooit worden. ‘

  Tja, dat is jouw probleem. Met een dergelijke uitspraak ben je hier niet nodig. Voorts is men hier niet bijster begeesterd van lieden die per gebiedende wijs binnen komen hossen.

Reacties zijn gesloten.