Mirjam Sterk (CDA) vist opnieuw in PVV-vijver

Het CDA wil dat minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) optreedt tegen de organisatie Sharia4holland die op internet een lezing aankondigt voor zondag 11 september onder de noemer ‘Tien jaar na de Grote Dag.’

“CDA-Kamerlid Mirjam Sterk wil dat de minister onderzoekt of de mensen achter de website vervolgd kunnen worden voor haatzaaien. De lezing is in Antwerpen, maar Sterk gaat ervan uit Nederlanders die er bij betrokken zijn, daar ook op aan te spreken zijn”

Wat is dit weer voor een pseudo-Wildersachtige stoerdoenerij van een wanhopig CDA? En trouwens, zolang Sharia4holland maar volhoudt niets tegen wie dan ook te hebben, maar slechts tegen hun ideologie of (gebrek aan) religie kan ze niets gebeuren, weten we sinds het proces Wilders.

9 gedachten over “Mirjam Sterk (CDA) vist opnieuw in PVV-vijver”

 1. Christen voor Israel zijn erg blij dat Israel nieuwe Nederzettingen bouwt.
  .
  Terwijl het bebouwen van Bezet gebied een Oorlogsmisdaad is volgens Conventie van Geneve.
  .
  Christenen die Oorlogsmisdaden toejuichen moeten ook niet aangepakt worden

 2. Umm, John, wat heeft het een met het ander te maken? Of probeer je net zo erg niet to the point te zijn als Mirjam ‘Sterk’?

 3. Hoe de titel al zegt, dit is in de PVV-vijver naar Henken en Ingrids vissen. Eigenlijk moet je gewoon een site genaamd “Sharia4Flevoland” , “Sharia4Lutjebroek” , etc. maken. Mensen kunnen dan geld doneren voor de strijd tegen de “dreigende islamoverheersing van Nederland” . Het geld wordt vervolgens overgemaakt op de SP of zoiets…

 4. @2

  Dat is nu een goed voorbeeld van het spreekwoordelijke meten met twee maten.

  Christenen die oorlogsmisdaden begaan daar hoor je de christelijke partijen niet over.

  Als een moslim in Djakarta geen goedemorgen zegt tegen een christen dan pleiten the usual suspects als Voordewind c.s. voor onmiddellijk ingrijpen door de NAVO, de VN en iedere kruisridder die zich daartoe geroepen voelt.

 5. Domme spierballentaal van mw. Sterk. De lezing is nog niet eens gehouden en ze begint nu al te krijsen over het vervolgen van deze organisatie. Of is zij soms helderziend en weet zij nu al dat er strafbare dingen gezegd gaan worden? Maar ach, wat doen de feiten er ook toe als je er stemmen mee kan winnen.

  Als er één ding is waar ik een nog grotere hekel aan heb dan populisten van het type Wilders, zijn het wel de schijnheiligen van het CDA die zogenaamd tegen populisme zijn en zich er vervolgens zelf schuldig aan maken.

 6. Ik heb het al járen: wanneer ik Mirjam Sterk zie, moet ik altijd meteen aan Helga uit ‘Allo ‘Allo denken.
  Heeft nou niemand anders dat?

Reacties zijn gesloten.